@Baboon שיזדיין לי מהאשכולאני מתעצבן כמו איש הוא מתעצבן מהר ואין לו מעצורים צריך לדעת לעצור
הלו לא כל האוטיסטים טיפשים זה כמו בני אדם רגילים יש טיפשים בכל גזע וצבע איינטשטין היה אוטיסט קודם כל רוב המיליונרים אוטיסטים כולם אוטיסטים ברמה אחרת אבל קוראים לאנשים אוטיסטים רק שהם שונים מהחברה אבל זה לא אומר שהם טיפשים יותר נכון הם משופרים כי זה חלק מהאבולוציה זה שבני אדם רגילים לא מבינים זה כי הם טיפשים מידי
וכן יש אוטיסט משוגעים ומפגרים אבל זה סתם אנשים עם פיגור או אנשים שלא מבינים אותם אבל הם חכמים בדרך שלהם
אבל בן אדם נמדד בכישרון שלו ובמה שהוא תורם לחברה ולא איך שהוא מתקשר או מתנהג
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.
זה מתורגם יפה לעברית
"אין לך זכות להחזיק בדעה, יש לך אך ורק הזכות לנמק את דעתך"
אתה באבולוציה לא מפותחת
אתה אוטיסט לא מפותח אתה צריך תרופות או לקחת משהו שיעשה לך שינוי בצורת המחשבה
אתה ריק ופוחזתלמד להתמודד עם אנשים עם דעות שונות אתה לא ילד קטן
אוטיזם קווים לדמותולשבור אתכם יאוטיסטים
לשבוא רטתי יאוטיסט
ברה אפילו לכתוב כמו שצריך אני לא מסוגל מרוב שאני אוייסט טמבלולי
הבעיה עם אוטיסטים זה שהם לא מסתדרים אחד עם השני כי הם בתדר שונה
למשלרק עם אנשים נטרלים אפשר להסתדר
רק עם אנשים נטרלים אפשר להסתדר
אתה שוכח מה כתבת מלכתחילה...הבעיה עם אוטיסטים זה שהם לא מסתדרים אחד עם השני כי הם בתדר שונה
למה שלא תלך לחפש צומי באיזו רשת חברתית כמו אינסטגרם אני בטוח שהנורמיז שם יקבלו אותך כמו שאתה ויתמכו באוטיזם שלך יא מפגראוטיזים זה חלק מאישיות של אנשים צריך לקבל את זה
או קייילד קיללתי אותך אחרי הסולחה כי אני עיוור פנים ואז עשינו עוד פעם סולחה ואתה ממש להתעצבן תשים מעצורים
מעניין אם אוכל שאנא מבשלך לאוטיסט שונה מאוכל שהיא מבשלת ללא אוטיסטאכלתי המבורגר עם אחותי ביומיים האחרונים לארוחת ערב
היום אמא בישלה היה נחמד