דיון מה אתם אוכלים לארוחת ערב?

למה ככה
קורה.

סה״כ אמרתי לו שיפסיק לעשות shameless plug או GTFO

בתור אוטיסט אני יכול להבין תגובות כאלו אבל אני לא פראייר אז החזרתי לו כהוגן
בסוף ביקשתי סליחה

אין מה להתרגש

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: Moo Phasea ו-סוגוי
נכון בתור אוטיסט אני יכול להבין גם אותך אבל אני לא יכול להבין את הטיפשות שלך לצערי יש לך מה לשפר בראש כמו כולנו תמיד יש מה לשפר

ותתחיל עם הביטוי עצמי שלך דרך כתיבה הכתיבה שלך מאוד לא מובנת גם אני מבולגן אבל אפשר להבין אותי אז תשים לב

• Dislike
סימוני אימוג׳י: Moo Phasea
נכון בתור אוטיסט אני יכול להבין גם אותך אבל אני לא יכול להבין את הטיפשות שלך לצערי יש לך מה לשפר בראש כמו כולנו תמיד יש מה לשפר

ותתחיל עם הביטוי עצמי שלך דרך כתיבה הכתיבה שלך מאוד לא מובנת גם אני מבולגן אבל אפשר להבין אותי אז תשים לב
???

• אהבתי

בכנות אל תת@ אותי מעכשיו
או שאשים אותך על ignore וזהו

• אהבתי
תלמד לקבל ביקורת אתה לא חייב להסכים אבל זה חולשה שאתה לא מקבל ביקורת

שקוראים לי מכוער ודברים כאלה אני אומר סבבה אני מכוער בשבילם אבל אני חושב שאני יפה כי אני עם ביטחון עצמי גבוה

הכל תלוי בך ובאגו שלך תלמד לשלוט באגו לא חייב להסכים תלמד לקבל דעות שונות בתור אוטיסט זה קשה אני מכיר את זה אבל ככה זה

• Dislike
תלמד לקבל ביקורת אתה לא חייב להסכים אבל זה חולשה שאתה לא מקבל ביקורת

שקוראים לי מכוער ודברים כאלה אני אומר סבבה אני מכוער בשבילם אבל אני חושב שאני יפה כי אני עם ביטחון עצמי גבוה

הכל תלוי בך ובאגו שלך תלמד לשלוט באגו לא חייב להסכים תלמד לקבל דעות שונות בתור אוטיסט זה קשה אני מכיר את זה אבל ככה זה

אני מציע לך לחשב מסלול מחדש, הגמל לא רואה דבשתו

אני איתך סיימתי שלום ותודה

• אהבתי
קורה.

סה״כ אמרתי לו שיפסיק לעשות shameless plug או GTFO

בתור אוטיסט אני יכול להבין תגובות כאלו אבל אני לא פראייר אז החזרתי לו כהוגן
בסוף ביקשתי סליחה

אין מה להתרגש

כל האוטיסטים טיפשים אני שונא אוטיסטים