מי המשתמש שלך בכספ? זה מבלבל הכינוי שבחרתמאחל לו שיחזיק, בזמנו ניסיתי גם ולא היה כל כך ביקוש
בכל מקרה אחזיר גם את הפורום שיצרתי כגי שיהיה עוד גיוון
ברצינות לא תשחק בכלל?
מי המשתמש שלך בכספ? זה מבלבל הכינוי שבחרתמאחל לו שיחזיק, בזמנו ניסיתי גם ולא היה כל כך ביקוש
בכל מקרה אחזיר גם את הפורום שיצרתי כגי שיהיה עוד גיוון
ברצינות לא תשחק בכלל?
שהאלמנטים הם קקי (אדמה), זרע (מים), פוו (אוויר) וספאם (אש)?גם בר יכול להיות האווטאר בעצם, הוא שולט בארבעת האלמנטים של טרור אינטרנטי
@זורדו רוצה להיות אומת האש?
אתה לא מבין במובייל זה הרבה יותר קל להתקדםבאופן כללי קלאסיק גישה בריאה יותר למשחק, ממליץ לך מאוד להצטרף לרכבת
פרסום תמונות זימה, פרסום תמונות זוועה, פרסום תמונות שירותים, פין עצמישהאלמנטים הם קקי (אדמה), זרע (מים), פוו (אוויר) וספאם (אש)?
זה ממש כיף להשוויץ ברמות כאלו ויש אוטו באטל ואוטו קווסט ככה שאתה יכול לעשות פארם אוף סקריןיצא לי, אבל זה משעמם
כולנו זקוקים לו אנחנו פשוט לא יודעים את זה עדייןמי היה זקוק לו
הקטינה שהוא הטריד?
אם מישהו זקוק לו מאחל לו לרוץ דחוף לפסיכולוגכולנו זקוקים לו אנחנו פשוט לא יודעים את זה עדיין
חבל שהוא לא רץ לכנסת בסוף
לא זכור לי אוטו באטל שלא דורש להשאיר את זה פתוחזה ממש כיף להשוויץ ברמות כאלו ויש אוטו באטל ואוטו קווסט ככה שאתה יכול לעשות פארם אוף סקרין
איזה עוד משתמשים יש לך חוץ מעץ_הערער? אני רוצה להספים קישוריםאם מישהו זקוק לו מאחל לו לרוץ דחוף לפסיכולוג
לא לסגור לגמרי תאפליקציה אבל כן אפשר לצאת ולהיות באחרות וזה ירוץ ברקעלא זכור לי אוטו באטל שלא דורש להשאיר את זה פתוח
אפילו הוצאתי על זה כסף והגעתע לאיזה מפה 7 ועשיתי קצת PQ לנסות להשיג נעליים או משהו
מי אתה אחיאיזה עוד משתמשים יש לך חוץ מעץ_הערער? אני רוצה להספים קישורים
זה חמוד אבל אחרי שבוע התחיל לשעמם טיפה לא יודעלא לסגור לגמרי תאפליקציה אבל כן אפשר לצאת ולהיות באחרות וזה ירוץ ברקע
לבד מה זה עם מיזה חמוד אבל אחרי שבוע התחיל לשעמם טיפה לא יודע
עם מי אתה משחק שם? יכול לחזור לזה אם יש איזשהו co-op
הבאת לנו באן במשתמש תוך שניה, עכשיו תשיג חדשלבד מה זה עם מי
משחק לבד מאד כיף גם בלי אחרים