מה עם איזה משהו יפני להעלות דמויות רמות, לקנות חפצים וכו'שיחקתי מקודם בהלדייברס אבל נמאס לי
לא. רק במובייל אני משחק כי קינסיס רמה 185מה עם איזה משהו יפני להעלות דמויות רמות, לקנות חפצים וכו'
אגב אתה תשחק בקלאסיק? הזמנתי את חבילת המייסדים
הוא גם הוסיף כישופשפיך? כי מטפטף לי הזיןיואל כישף את כל המשתמשים פה שנתמכר, הוא פתח גמרא והתחיל ללחוש כישופים
מאחל לו שיחזיק, בזמנו ניסיתי גם ולא היה כל כך ביקושיואל כישף את כל המשתמשים פה שנתמכר, הוא פתח גמרא והתחיל ללחוש כישופים
ברצינות לא תשחק בכלל?לא. רק במובייל אני משחק כי קינסיס רמה 185
כישופים הרבה פעמים מתבצעים עם שפיך, זה לא מצחיק. אתה כשף הזרע האחרון.הוא גם הוסיף כישופשפיך? כי מטפטף לי הזין
אני הייתי ילד קטן שלא מבין במחשבים כשהיה את הקלאסיק רק ב2018 או 2019 התחלתי לשחק רצינימאחל לו שיחזיק, בזמנו ניסיתי גם ולא היה כל כך ביקוש
בכל מקרה אחזיר גם את הפורום שיצרתי כגי שיהיה עוד גיוון
ברצינות לא תשחק בכלל?
אבל הכל השתנה כשאומת הבר החליטה לתקוףכישופים הרבה פעמים מתבצעים עם שפיך, זה לא מצחיק. אתה כשף הזרע האחרון.
באופן כללי קלאסיק גישה בריאה יותר למשחק, ממליץ לך מאוד להצטרף לרכבתאני הייתי ילד קטן שלא מבין במחשבים כשהיה את הקלאסיק רק ב2018 או 2019 התחלתי לשחק רציני
רק האווטאר המאונן על קומיקסים של חיות יכל להציל את העולםאבל הכל השתנה כשאומת הבר החליטה לתקוף
אני חייב שאיש נמר סקסי ענק יאנוס אותי ויזרוקכישופים הרבה פעמים מתבצעים עם שפיך, זה לא מצחיק. אתה כשף הזרע האחרון.
גם בר יכול להיות האווטאר בעצם, הוא שולט בארבעת האלמנטים של טרור אינטרנטירק האווטאר המאונן על קומיקסים של חיות יכל להציל את העולם