מאז שDT עלה דיבורים לא קיים כמעט. מה שנשאר זה אשכולות צומי של רפרף ולפעמים אשכול רמיסות של מאדוקה ודרמת נכים חוצת אתרים וירידות עליה או סיפורים מפעם עד שהאשכול נמחק 

עדיף שיישארו שם, לאף אחד אין כוח לרנולדבדיונים יש כאלו נכים עקשנים לא ברור למה נשארים שם
הוא כועס עליי בגלל שאמרתי ששאלתי על משהו אישי שהיה לו והוא חטף טריגר עצום מזה.קרלו לא יעבור לפה לצערי בגלל שיואל מנהל את האתר והוא פוסי עלוב שמפחד מיואל
כי פאקינג שאלת אותו מה אחותו עשתה לו יסוטה אחד מה זה עניינךהוא כועס עליי בגלל שאמרתי ששאלתי על משהו אישי שהיה לו והוא חטף טריגר עצום מזה.
מה הוא רוצה? מה? אשמתי שעומד לי?כי פאקינג שאלת אותו מה אחותו עשתה לו יסוטה אחד מה זה עניינך
אתה נשמע כמו הבדיחה הזאת על הפדופיל שאמר שהתירוץ שלו לאונס זה כי עמד לומה הוא רוצה? מה? אשמתי שעומד לי?
יש לי דיבוק בתחתונים, דניאל אתה צריך להבין.
יש לי דיבוק בתחתונים והוא לא עוזב אותי, הוא לא.
עמד לי. מה אני אעשה, ביטוח לאומי הביטחון שלי!
לפני כמה שנים טובות חקקתי את המשפט האגדי "כבוד השופט עמד לו"אתה נשמע כמו הבדיחה הזאת על הפדופיל שאמר שהתירוץ שלו לאונס זה כי עמד לו
כי הטרדת אותולפני כמה שנים טובות חקקתי את המשפט האגדי "כבוד השופט עמד לו"
לא כל כך הבנתי מה הטריגר בזה. שיסרב, שיאמר לא מספר לך על אחותי ומה היה בינינו.
למה לסנן אותי אבל?
לאכי הטרדת אותו
אל תזיין לי במוחאתה יודע שיש לו בעיות עם עומס יתר רגשי או משהו כזה וחוץ מזה שלא שואלים דבר כזה (בגלל שזה כספ נבליג לך) היית צריך לדעת שהוא יקח את זה קשה