פירמידות פורי מסריח ספט׳ 7, 2026 401 2 138 1 יום שני בשעה 17:40 #1 וזה קבוצה בדיסקורד ששם הם מדווחים הכל סימוני אימוג׳י: עמבהלה
פירמידות פורי מסריח ספט׳ 7, 2026 401 2 138 1 יום שני בשעה 17:41 #3 סוגוי כתב: לול מה לחץ להרחבה... אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה סימוני אימוג׳י: עמבהלה
סוגוי כתב: לול מה לחץ להרחבה... אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה
עמבהלה טירון ספט׳ 5, 2026 658 200 1 יום שני בשעה 17:48 #4 פירמידות כתב: אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה לחץ להרחבה... אתר של נכים
פירמידות כתב: אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה לחץ להרחבה... אתר של נכים
סוגוי טירון ספט׳ 6, 2026 179 32 1 יום שני בשעה 17:55 #5 פירמידות כתב: אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה לחץ להרחבה... מודה שלא מוכר לי העניין
פירמידות כתב: אני הייתי בזה לפני הדיסקורד אז אצלי זה היה בסקייפ אבל בייסקלי מבקשים ממך לחפש אנשים שעושים בעיות ולדווח למפקחים בקבוצה לחץ להרחבה... מודה שלא מוכר לי העניין