• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון קיבלתי באן מכספ כי הגבתי למאדוקה הנכה שמפנטזת שאני חושב עליה. מנהלים ארמנואידים סימפים

blackarch

steppe warrior
פרימיום
ספט׳ 7, 2026
924
140
1
Zuzin
2,539
הנכה חיה בסרט כי הגבתי כאן על רמת הפעילות בכספ וכמה האתר מת. הזכרתי אותה בדיוק באותה תדירות שהזכרתי את רפרף ורנולד lol. היא מפנטזת עלי שאני חושב עליה חחחח

עוד אחד בא לרמוס אותה גם קיבל באן ומחקו לו את התגובות.

היא לא מקבלת באנים בגלל מנהלים סימפים נכים שמפנטזים על נכות כספ. אותם מנהלים גם מחקו אשכולות במלב אל לב של משתמשים לא אינסלים או אשכולות על גודל הזין. כנראה למנהלים יש קטן וזה מטריג אותם 🤣🤣🤣
פעם שהגבתי על זה גם קיבלתי באן.

יש גם מנהל מזרחי נכה שנעלב שאני יורד על בוזגלואידים ונכה רוסי שנעלב שאני יורד על רוסים וכותב "בלאט סוקה"
אני מת מהנכות של כספ חחחחחח

מה שמצחיק שיש נכה שמשתמש בהרשאות של מנהלים בכירים ומשיג גישה להרבה מקומות באתר. כמה מנהלים גם נחשפו בעבר כמו אני ארנב והם רועדים מהמחתרת בגלל זה.

שמתי לב גם שהם נוטים למות. כנראה הלחץ והסטרס פוגע בהם. לפחות בכספ הם קמים לתחיה והמשתמש שלהם הופך לפעיל 🤣🤣

כמה פעמים אמרתי לך לא לגעת להן בכוס המסריח שלהן. אתה נוגע להן בכוס פעם אחת זהו הן לא משחררות ממך. כמו כלבים שמזדיינים הלא מצליחים להשתחרר אחד לשניה מהמין

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: blackarch
כמה פעמים אמרתי לך לא לגעת להן בכוס המסריח שלהן. אתה נוגע להן בכוס פעם אחת זהו הן לא משחררות ממך. כמו כלבים שמזדיינים הלא מצליחים להשתחרר אחד לשניה מהמין

יש להן מנבדושקס כוס פסטרמה מחלות בטוטה