• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון צריך מישהו שמתמחה בסושיאל ויש לו עמוד שדרה מבטון בלי בושה וקרינג'

Baboon

בבון בטאבון
חבר צוות
אוק׳ 11, 2024
940
190
1
Zuzin
5,688
מה שהGAY I הציע לי -

"
Turn a small creator’s audience into the editorial board.

Approach a Hebrew comic artist, satirist, or opinion writer with a specific offer: publish an unfinished piece on DarkTalk and let their audience argue over the ending, next panel, or conclusion.

The creator then publishes the finished version and credits the member whose suggestion they used.

People come because their contribution might become part of something they already follow. DarkTalk gets a recurring collaboration, and the creator gets material plus audience participation."

מי יכל לעזור לי. אני צריך שמישהו יהיה הFRONTMAN לפעולות מסוימות, אני מוכן לשלם קצת לאדם עצמו הזה.

תחפש באתר fiver יש מלא פקיסטנים ישמחו לרדת לך גם תמורת 5 דולר

זורדו לא בדיוק יציב
הוא חבר מוערך ואהוב של הפורום אבל אני מפחד , שלא יתחיל לדבר עליהם על לתת פליקים לישבן ערביות ברשות הרב זמיר כהן מארגון הידרדרות כמו שהוא מכנה אותו

• חחח
סימוני אימוג׳י: מיניפאל
זורדו לא בדיוק יציב
הוא חבר מוערך ואהוב של הפורום אבל אני מפחד , שלא יתחיל לדבר עליהם על לתת פליקים לישבן ערביות ברשות הרב זמיר כהן מארגון הידרדרות כמו שהוא מכנה אותו
לא פליקים. הפלקות. תלמד עברית.

יואל כל מי שנמצא פה פסול מאי פעם להתקרב לסושיאל מדיה של נורמיז, יש סיבה שאנחנו פה ולא בטינדר/אינסטגרם/טיקטוק
עומד לי הכוס

יואל כל מי שנמצא פה פסול מאי פעם להתקרב לסושיאל מדיה של נורמיז, יש סיבה שאנחנו פה ולא בטינדר/אינסטגרם/טיקטוק
אבל אנחנו צופים בדניאל עמרם מהטוויטר ורואים פוסטים שלו למרות שאנחנו לא נורמים
תחשוב אם דרכו כמו שאנחנו רואים נורמים לא נורמים גם צופים בנורמים

שמע אני חושב לעשות PSYOP

מה אם אני עושה פורום שמתעד את כל העינויים של החתולים ומעלה לכאן סרטונים של עינוי חתולים עם תיאורים גרפיים ונותן למישהו לומר לדניאל עמרם שיש פורום קטן של מטורפים שמתעסקים בעינוי חתולים?

שמע אני חושב לעשות PSYOP

מה אם אני עושה פורום שמתעד את כל העינויים של החתולים ומעלה לכאן סרטונים של עינוי חתולים עם תיאורים גרפיים ונותן למישהו לומר לדניאל עמרם שיש פורום קטן של מטורפים שמתעסקים בעינוי חתולים?
הכוס שלי ענקי

שמע אני חושב לעשות PSYOP

אין לי טלגרם בכלל איך אתם יכולים להשתמש בזבל הזה, אם אני צריך תקשורת מאובטחת יש לי סיגנל

אין לי טלגרם בכלל איך אתם יכולים להשתמש בזבל הזה, אם אני צריך תקשורת מאובטחת יש לי סיגנל
איך הגעת לטלגרם
דניאל חמור רם נמצא גם בטיקטוק גם בפייסבוק גם בטוויטר בכל מקום הוא נמצא כמו בקטריה

אני גם באינסטגרם

איך הגעת לטלגרם
דניאל חמור רם נמצא גם בטיקטוק גם בפייסבוק גם בטוויטר בכל מקום הוא נמצא כמו בקטריה
בפייסבוק אני לא וגם לא בטיקטוק (כאילו יש לי טיקטוק אבל זה חשבון שהפעילות היחידה שלו זה לקלל אנשים ואז להיזכר שמוחקים שם תגובות כאלו)