• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון על כל אחד מכם להביא עוד שני חברים לפורום

סוגוי הבעיה שלך שיש לך תירוץ לכל דבר ואתה בורח להתמודד בגלל שאמרו לך שיש לך בעיות ואיבחונים ואם לא הייתה הולך לאיבחון כל השטויות האלו לא היו לך בראש והייתה מתמודד עם הקשיים אבל עכשיו אתה חלש שבורח ולוקח תרופות כי יש לך תירוצים

ניסיתי
אף אחד לא באמת רוצה

סוגוי הבעיה שלך שיש לך תירוץ לכל דבר ואתה בורח להתמודד בגלל שאמרו לך שיש לך בעיות ואיבחונים ואם לא הייתה הולך לאיבחון כל השטויות האלו לא היו לך בראש והייתה מתמודד עם הקשיים אבל עכשיו אתה חלש שבורח ולוקח תרופות כי יש לך תירוצים
הלכתי לאבחון כי קרסתי בתואר ולא ידעתי למה

הלכתי לאבחון כי קרסתי בתואר ולא ידעתי למה
אתה צריך אבחון

לא בטוח כמה מטומטם הפסיכיאטר שלך שאמר לך לא לעשות אבחון

האבחון נותן מומנטום כדי לטפל בך. ייקחו אותך יותר ברצינות.

פסיכיאטרים מהניסיון שלי זה המקצוע הרפואי של האנשים הכי טיפשיפ ביחס לנושא שהם עוסקים בו. אשכרה פסיכיאטר באמת חכם אחד לא פגשתי והייתי אצל לא מעט

פסיכיאטרים מהניסיון שלי זה המקצוע הרפואי של האנשים הכי טיפשיפ ביחס לנושא שהם עוסקים בו. אשכרה פסיכיאטר באמת חכם אחד לא פגשתי והייתי אצל לא מעט
פסיכיאטר ד"ר בקפלן איבחן אותי, חשב שאני שיכור כי הייתי במניה חחח
ואני אחד הסאחים, אני אפילו שותה רק יין תירוש

נערך לאחרונה:
אתה צריך אבחון

לא בטוח כמה מטומטם הפסיכיאטר שלך שאמר לך לא לעשות אבחון

האבחון נותן מומנטום כדי לטפל בך. ייקחו אותך יותר ברצינות.
פסיכיאטר ראשי של בית חולים גדול בארץ, בעל שם עולמי

פסיכיאטר ראשי של בית חולים גדול בארץ, בעל שם עולמי
לא מרשים אותי בשיט, פסיכיאטריה זה מקצוע של מטומטמים, לא היית מאמין איזה בני אדם ראיתי שקיבלו רישיון פסיכיאטריה

עם אבחון ייקחו אותך יותר ברצינות.

מה הגאון מציע? בוא נראה כמה הוא חכם

לא מרשים אותי בשיט, פסיכיאטריה זה מקצוע של מטומטמים, לא היית מאמין איזה בני אדם ראיתי שקיבלו רישיון פסיכיאטריה

טוב 'בפסיכיטרים לגהינום

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: הגוש

פסיכותרפיה קבוצתית, ריפוי בתנועה כל מיני שיט כזה

אשפוז יום לאנשים עם בעיות בוויסות רגשי