אתה עצוביעפנו מהדירה עם האינטרנט הזוועה 15 מגה ולא רצתה לשדרג לנו והיינו תקועים שם 50 יום כי הזמנו ואנחנו פוחדים לעשות ביקורת רעה שהיא לא רצתה לשדרג :<
עכשיו המקום פצצה והאינטרנט 50 :<
אתה עצוביעפנו מהדירה עם האינטרנט הזוועה 15 מגה ולא רצתה לשדרג לנו והיינו תקועים שם 50 יום כי הזמנו ואנחנו פוחדים לעשות ביקורת רעה שהיא לא רצתה לשדרג :<
עכשיו המקום פצצה והאינטרנט 50 :<
מה זה אחראית מקוםמצוין. אני מאוד שמח לשמוע. לא אמרת לי שהאחראית מקום עליך היא מכשפה?
חחח הצחיק אותי שהם המציאו את זה עליי כי כאב להם שהנמסיס שלהם הוא בודיבילדרתחליף תכינוי שלך לשמנביסט
נוח לוי אח יקרחחח הצחיק אותי שהם המציאו את זה עליי כי כאב להם שהנמסיס שלהם הוא בודיבילדר
כדאי ללכת למכון רחוק שנראה מטורף או ללכת לאחד קרוב שגם די מטורף בניין שלם אבל ישן המכון ?חחח הצחיק אותי שהם המציאו את זה עליי כי כאב להם שהנמסיס שלהם הוא בודיבילדר
מר נוח לוי הכושל נרקב בבית כל החג בזמן שאני פתחתי את הבוקר/צהריים באימון אדיר כשכל המבטים במכון עליי, ממשיך לגדול ולהראות ענק במשקל גוף כבד תוך כדי שאני גם חטוב עם ורידים, ולקראת סיום היום הלכתי לתת כמה שעות עבודה בשכר ענקקק אחרי אוכל טוב וארוחת חג, איזה חג נהדרנוח לוי אח יקר
עדיף קרוב, אל תשכח שאתה פוקד אותו המוןכדאי ללכת למכון רחוק שנראה מטורף או ללכת לאחד קרוב שגם די מטורף בניין שלם אבל ישן המכון ?
אבל אתה לא קיוטזה אומר קיוט
אין לך פה תאימוג׳י של הבייספס אכלת אותהמר נוח לוי הכושל נרקב בבית כל החג בזמן שאני פתחתי את הבוקר/צהריים באימון אדיר כשכל המבטים במכון עליי, ממשיך לגדול ולהראות ענק במשקל גוף כבד תוך כדי שאני גם חטוב עם ורידים, ולקראת סיום היום הלכתי לתת כמה שעות עבודה בשכר ענקקק אחרי אוכל טוב וארוחת חג, איזה חג נהדר![]()
מוות למשריצים!אבל אתה לא ק
אין לך פה תאימוג׳י של הבייספס אכלת אותה
אני צריך לחשוב יש מצב אלך לרחוק אני מעדיף מקום שאני יהנה בועדיף קרוב, אל תשכח שאתה פוקד אותו המון