תדבר אליו יפהנו אז מי זה ינעל אבא שך הבועל בהמות
היא עשתה קריסטל?דודה שלי מצד אמא מכוערת רצח שיניים רקובות ומזניחה את עצמה
אין לי מושג מה קרה שם אבל גם בעלה נראה כמו קוף והילדים מסכנים מה הם אשמים הם יצאו עם פגמים גנטיים רואים עליהם. האחות סובלת מדיכאון אבל אצל האח שום דבר חריג חוץ ממראה. הוא גם סיים ללמוד בהצטיינות איזה משהו של סרטים ועיצוב לא ממש זוכר בדיוק מה אבל הוא הולך ללמוד לתכנת משחקי מחשב אם אני לא טועההיא עשתה קריסטל?
איזה כיף הוא בטח ילך לעבוד באיזה חברה של ז'ידים פלייטיקה או בפלאריום ויעזור להם לפתח "משחקי" קזינו והימורים של ז'ידים למובייל שסוחטים כסף מהמשתמש על טורבו כי זה הדבר היחיד שז'ידים יודעים לעשותאין לי מושג מה קרה שם אבל גם בעלה נראה כמו קוף והילדים מסכנים מה הם אשמים הם יצאו עם פגמים גנטיים רואים עליהם. האחות סובלת מדיכאון אבל אצל האח שום דבר חריג חוץ ממראה. הוא גם סיים ללמוד בהצטיינות איזה משהו של סרטים ועיצוב לא ממש זוכר בדיוק מה אבל הוא הולך ללמוד לתכנת משחקי מחשב אם אני לא טועה
שמע בתלתן זה לא ככה וממה שאני זוכר לשם הוא הולךאיזה כיף הוא בטח ילך לעבוד באיזה חברה של ז'ידים פלייטיקה או בפלאריום ויעזור להם לפתח "משחקי" קזינו והימורים של ז'ידים למובייל שסוחטים כסף מהמשתמש על טורבו כי זה הדבר היחיד שז'ידים יודעים לעשות
התכוונתי אחרי הלימודיםשמע בתלתן זה לא ככה וממה שאני זוכר לשם הוא הולך
בתלתן הם עושים משחקים רצינייםהתכוונתי אחרי הלימודים
אל תגיד לי שבמכללה הזאת לא מנסים לגרור אותך לאחת החברות האלה כבר באמצע הלימודים כמו שקורה בכל מכללה
מה שכן בכל החברות ז'ידים האלה של ההייפר קז'ואל/הימורים/גאצ'ה השכר בן זונה והתנאים פגזבתלתן הם עושים משחקים רציניים
נו בטח כי הימוריםמה שכן בכל החברות ז'ידים האלה של ההייפר קז'ואל/הימורים/גאצ'ה השכר בן זונה והתנאים פגז
ברמה של חופשות בחו"ל לכל החברה פעם בשנה בערך עם הפקות מהסרטים
נו אז מי זה ינעל אבא שך הבועל בהמות
חחחחחשתוק ימזדיין