• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון נורמים אשכרה מתחילים שיחות עם אנשים סתם ככה בכל הזדמנות

כמה צחקנו על ההודעות בווטסאפ ששלחת לעצמך ב2 בלילה כדי לשכנע אותנו שאתה מזיין חחחחחח

Lol נטפל להודעה אחת שגם אותה שלחתי לפני השעה שהיה כתוב שם. אבל שלחתי עוד התכתבויות משעות אחרות. איזה אינסלים שמנסים לשכנע את עצמם שאין אנשים שמצליחים עם נשים כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם חחחחחחח

לפחות היית טוען שלקחתי את זה מקבוצת טלגרם או וואצאפ של פיקאפ היה יותר הגיוני.

ובכללי לא אשכח איך ציטטתי לך ניודס שאנשים העלו בקבוצות וכאן באתר, כמו של הכושית, ואתה כמו אינסל שואל מי זאת ואיפה הכרתי אותה 🤣🤣🤣 היה מצחיק חחחחחחחח

Lol נטפל להודעה אחת שגם אותה שלחתי לפני השעה שהיה כתוב שם. אבל שלחתי עוד התכתבויות משעות אחרות. איזה אינסלים שמנסים לשכנע את עצמם שאין אנשים שמצליחים עם נשים כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם חחחחחחח

לפחות היית טוען שלקחתי את זה מקבוצת טלגרם או וואצאפ של פיקאפ היה יותר הגיוני.

ובכללי לא אשכח איך ציטטתי לך ניודס שאנשים העלו בקבוצות וכאן באתר, כמו של הכושית, ואתה כמו אינסל שואל מי זאת ואיפה הכרתי אותה 🤣🤣🤣 היה מצחיק חחחחחחחח
שלח את הנודז של הניגרואידית.

למטרות מחקר בלבד.

שלח את הנודז של הניגרואידית.

למטרות מחקר בלבד.

אין לי את זה. זה לא שלי. אבל זה ניגה שוכבת על המיטה שלו. סיפר שהיא דוגמנית ובת של מישהו חשוב או שאני מתבלבל עם אחד אחר. בכל מקרה העלה עוד תמונות. לך לפורום פיקאפ יש שם נכים מאותו רייד מעלים לשם תמונות וניודס לפעמים.
היום אני מבין שזה היה פאטתי לרדת שם על משתמשים ומאמנים אבל נסחפתי אחרי הנכים שפשטו לשם. זה נכים שכל היום רבים על מי מביא נשים יותר טובות

אני זוכר מיכאל המאמן הנכה טען שכולם שם מחרטטים ולא יכולים לנשום ליד נשים אז כולם שם העלו ניודס ותמונות שלהם עם נשים. מאז מיכאל נעלם ביחד עם עוד כמה אנשים שלו

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
לגמרי, נורמיות זה הרדפיל האמיתי

הבעיה שקשה לי להחזיק שיחות מעבר ל-threshold מסוים

נורמיות לא יודע כמה באמת רדפיל. אבל אתה לא צריך להחזיק את כל השיחה. לפעמים אפשר גם לשתוק.
הייתה תקופה שהייתי מבקש מאנשים סיגריה והייתי מתחיל לדבר איתם. ואני לא מעשן בכלל. או סתם מדברים קטנים ואז לפתח שיחה.
היום יש פעמים שאני יוצא לבד ומכיר אנשים בתורים למקומות או במקומות שלא חשבתי שאפשר להכיר אנשים.
אחרי כמה זמן זה הופך לטבעי ואז אתה יכול גם ללמוד שיטות איך להשפיע על אנשים. עזר לי בהרבה מקומות וגם להשיג קשרים דרך נטוורקינג

השאלה מתי והאם זה יקרה, בגלל זה מרגיש לי שיש פה בנוסף משהו מאוד פנימי שקשור ליכולת להתמודד עם החרדה של "לשעמם מישהו" ו"להיפגע" וכו'

לפחות אצלי בוודאות זה קיים

אם מישהו משתעמם הוא עוזב את השיחה. או שתשים לב לשפת גוף שלו ותעזוב. עם נשים זה מאוד חשוב. האנשים שמתקשים זה הרבה פעמים בגלל לקרוא סימנים ושפת גוף. אפשר לראות אם מישהו משתעמם, רוצה ללכת או מושקע בשיחה וכמה מושקע.
איתי הם ברוב המקרים מושקעים עד מאוד מושקעים. הרבה פעמים אנשים וגם נשים היו מושקעים למרות שהיו ממהרים. אבל אם אני רואה שלא בתוך האינטראקציה אני חותך מהר

אתה מאוד טיפש זה כמו שתגיד שיש בעליי חיים שיסבלו ממאניה דיפרסיה, אלה דברים שיש רק לבני אדם בגלל השכל המורכב שלו

לבעלי חיים אין מורכבות כזה פשוט כואב לך להודות שזה בא ממך

זה לא נכון. יש בעיות נפשיות גם לחיות ותחום שחוקרים ומטפל בזה

• Praying
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר
זה טוב ובריא, היו לי תקופות שהייתי יותר פתוח וזה מעולה ויוצר קשרים/הזדמנויות... היום נסגרתי קצת שוב אבל בצבא ושנתיים אחרי השחרור הייתי חברתי רצח...

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: blackarch
זה טוב ובריא, היו לי תקופות שהייתי יותר פתוח וזה מעולה ויוצר קשרים/הזדמנויות... היום נסגרתי קצת שוב אבל בצבא ושנתיים אחרי השחרור הייתי חברתי רצח...

זה כנראה היה לך יותר טבעי ומשהו קרה. אם אתה עובד על זה ומכריח את עצמך גם בתקופות שאין לך כוח לאנשים זה תמיד ישאר איתך בגלל הרגל.

למשל חוק 3 שניות עד שאתה ניגש, אחרי זה לסחוב 2 דקות שיחה על השעון, להכריח את עצמך לדבר עם 3 אנשים כל יום.

אני הייתי עושה את זה פעם הרבה וגם פיקאפ. היום אין לי בעיה לדבר עם אנשים גם עם אין לי כוח אליהם ואני בפנים סגור. אבל לי זה לא היה טבעי וכל החברים שלי היו רק ממסגרות ותמיד הייתי מחכה שיתחילו לדבר איתי עד שהתחלתי להבין שקשרים ויכולות חברתיות זה הכי חשוב היום אם אתה רוצה להצליח בחיים אז קראתי ספרים, ראיתי מנטורים והכרחתי את עצמי לדבר