• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון נורמים אשכרה מתחילים שיחות עם אנשים סתם ככה בכל הזדמנות

וואי עכשיו אני נזכר את התגובות של יאמנה שהוא התלהב שדופק של מישהי עלה כשהוא נגע בה חחחחחחח איזה בתול

אגב, בפורום פיקאפ היה איתי עוד 2 אנשים שהנכים ניסו לצחוק עליהם. שניהם היום משתפים עד היום תמונות שלהם מזיינים נשים 9/10 חחחחחחח

כולם שם אינסלים רדפיל שקשה להם להאמין שיש אנשים שמצליחים עם נשים. אני מכיר כאלה שהיו כאן ב2015 ושיתפו מדריכים ודוחות שטח. מכיר במציאות. חיות גיים שיצאתי איתם לשטח והייתי איתם בקבוצות וואצאפ וטלגרם חחחחח

וואי עכשיו אני נזכר את התגובות של יאמנה שהוא התלהב שדופק של מישהי עלה כשהוא נגע בה חחחחחחח איזה בתול

לא חושב. לא היו כאלה. אני רק ירדתי על נכים כאן שפקפקו. כמו פרידריך שהעלה תמונות של נשים שזיין

כי גם בו פקפקו. וגם זה היה בשביל דיון ספציפי עד שראיתי איך האי סלים מגיבים אז המשכתי כדי לרמוס אותם

איך מיניבל פעם כתב שאני לא יודע כלום ואז באה אישה אמיתית וכתבה בדיוק מה שאמרתי חחחחחחחח

ואיך התלהב שפעם עשה גיים אבל התחיל עם חצוניט כמו קריפ ומאז התחרפן ויצא עליה כי דחתה אותו

או איבד את זה בגלל שמרכוס דפק את לורן והוא היה נכה שרצה לפצות על זה שהיה אינסל והפסיד חוויות בתיכון 🤣🤣🤣🤣

למי אתה עושה פה פוזות יא נכה. כולם פה נכים סופניים

איזה פוזות אני עושה? אני אוהב לרמוס כאן משתמשים. בחיים האמיתיים אני לא מתנהג ככה כי אתה מפסיד קשרים. כאן אני מתנהג שונה. זה הנכות שלי כאן