איזה התקף היה לי היום?אל תאבד שליטה שוב מספיק היית כבר בהתקף היום
איזה התקף היה לי היום?אל תאבד שליטה שוב מספיק היית כבר בהתקף היום
תודה רמי שאתה קורא לנו לא בני אדםזה נקרא להיות בן אדם
אגב איך אתה מסביר את זה שנפוץ אצל אספרגרים גם מוח מפותח? נשמע שזה רק אזורים מסוימים ולא מוח מפותח באופן כללינדיר כי הם לא ישרדו מחוץ לקבוצה
מה זה אומר מוח מפותח זה לא שחור ולבןאגב איך אתה מסביר את זה שנפוץ אצל אספרגרים גם מוח מפותח? נשמע שזה רק אזורים מסוימים ולא מוח מפותח באופן כללי
נכתבו ספרים על איך לנהל סמול טוק הכל ניתן ללמוד כיוםתודה רמי שאתה קורא לנו לא בני אדם
זה סתם חופר עדיף לעשות סימולציות עם aiנכתבו ספרים על איך לנהל סמול טוק הכל ניתן ללמוד כיום
גם השיחות בפורום זה סוג של קבוצה חברתית אם אנשים לקחו את זה כעלבון כשכתבתי שזה נקרא להיות בן אדםזה סתם חופר עדיף לעשות סימולציות עם ai
רמי כל הכבוד תמשיך לכתוב בפורוםגם השיחות בפורום זה סוג של קבוצה חברתית אם אנשים לקחו את זה כעלבון כשכתבתי שזה נקרא להיות בן אדם
קשה לך לראות תגובות של נורמיםרמי כל הכבוד תמשיך לכתוב בפורום
אם תמשיך ככה יבואו שדונים בקריסמאס וילקקו לך את חור התחת רמי. אשריך צדיק
תודה רמי שאתה קורא לנו לא בני אדם
וואלה לא ציפיתי מפאקינג ביגפאל להיות אוטיסטי חיימודיאגב איך אתה מסביר את זה שנפוץ אצל אספרגרים גם מוח מפותח? נשמע שזה רק אזורים מסוימים ולא מוח מפותח באופן כללי
הגיים איז רילמיניבל מגלה מה זה לצאת מאזור הנוחות ואיך ליצור קשרים עם אנשים. עוד כמה חודשים גם יגלה את הגיים![]()
ברגע שתראה שרוב התגובות חיוביות ושאנשים שמחים ממחמאות וגם משתפים פעולה טו חוק המספרים הגדולים, אז החרדה אמורה להתמתן. גם אם היא תמשיך להתקיים. אני באותה סירה כמוך. יש לי חבר ששנה שלמה עובד על זה ועדיין ממש חסר ביטחון וגם עם בחורות. הוא התחיל עם איזה 1000 בשנה האחרונה ועדיין יש לו תחושה פנימית שהוא גרוע ומציק. למרות שהוא שוכב עם 4 בחורות שונות בשבוע זה עדיין יושב עליו. זה משהו שצריך לעבוד עליו גם פנימית וגם בפעולות.