מיאומי פה? אני מתתתמיאומי ביקש ממך פורום כושר, תן לו למלא את הוואקום ותביא את וטרן ורףרף, הם ימלאו את החלל.
גם פורום מחשבים יכול לעבוד כאן, כאן זה כבר טריטוריה בעייתית, אבל יש לך מתכנתים, סטודנטים למדמ"ח ואנשים שמתעסקים הרבה בדברים שקשורים למחשוב ואינטרנט, אמממ אפשר לפתוח סקר.
@מיאומי הנכה מגיב לק עם סויג'אקים משום מהמיאומי פה? אני מתתת
אמאשך נכה@מיאומי הנכה מגיב לק עם סויג'אקים משום מה
הוא לא רוצה לתת לי כי הוא שמן שונא ספורט :<מיאומי ביקש ממך פורום כושר, תן לו למלא את הוואקום ותביא את וטרן ורףרף, הם ימלאו את החלל.
גם פורום מחשבים יכול לעבוד כאן, כאן זה כבר טריטוריה בעייתית, אבל יש לך מתכנתים, סטודנטים למדמ"ח ואנשים שמתעסקים הרבה בדברים שקשורים למחשוב ואינטרנט, אמממ אפשר לפתוח סקר.
אז שיפתח פורום כושר ודיאטותהוא לא רוצה לתת לי כי הוא שמן שונא ספורט :<
פורום זריקות אוזמפיקאז שיפתח פורום כושר ודיאטות
תביא את מנביסט ורףרף ותפתח כמה אשכולות על כושר שהוא יראה שיש ביקושפורום זריקות אוזמפיק
רגנאר רףרף מיאומי החיימודוהאנשים האלה שאתה אומר שהם מגיעים, איפה הם? כל האלה של חדר כושר וכדומה
אני פותח רק אם אני מנהל שם אם לא אין לי מוטיבציהתביא את מנביסט ורףרף ותפתח כמה אשכולות על כושר שהוא יראה שיש ביקוש
מה זה יתן לךאני פותח רק אם אני מנהל שם אם לא אין לי מוטיבציה
שיביא דרגת ביריון כושר
מיאומי החיימוד המקורי, רפרף סתם חצ׳פורי וואנבירגנאר רףרף מיאומי החיימוד
אז מי יגלוש בפורום הזה חוץ ממך כרגע, תביא אותםמיאומי החיימוד המקורי, רפרף סתם חצ׳פורי וואנבי
אני יגלוש ומי שיבוא יברך אותו וגם יעשה שם אתגריםאז מי יגלוש בפורום הזה חוץ ממך כרגע, תביא אותם
אז תביא את מנביסט לשםאני יגלוש ומי שיבוא יברך אותו וגם יעשה שם אתגרים
להביא מנהל אחד זה לא יספיק.אז מי יגלוש בפורום הזה חוץ ממך כרגע, תביא אותם
הוא סינן אותי שרשמתי לו תגובה ארוכה בכספ :< הוא לא אוהב לדבר איתי כל כך הוא סתם מכור לרמיסותאז תביא את מנביסט לשם