פאק.
דונו, אשוב אחרי שהשפעת הרטלין תתפוגג תוך 5 שעות בערך
הכוס שלי נעמדבהצלחה אמיגוס
אה איך היה?שבתי אליכם, וכפי שחלקכם חושבים המוח שלי חדל תפקוד נכון לעכשיו, נראה אם הוא יישתקם בזמן לריצת ערב
השכל שלי מתחיל לחזור לעצמו, אמור להיות תקין עד מחר למבחןאה איך היה?
חשבתי המבחן היוםהשכל שלי מתחיל לחזור לעצמו, אמור להיות תקין עד מחר למבחן
עוד חודש אני גם ניגש למבחן (לקחתי קורס מבוא בסמסטר קיץ). הספקתי כבר לתרגל כמה מבחנים כמו שצריך, אבל החלטתי לקחת הפסקה בתקופת החג. גם הצלחתי איכשהו להוציא ציון מגן טוב (ובינתיים יש לי עוד מטלות שטרם נבדקו, שסביר להניח שיעלו אותו לאזור ה 18 נק'). האמנם התחלתי יחסית חלש וברגל שמאל, בעיקר כי הייתי עדיין שקוע במשחקי המונדיאל ולא באמת למדתי את החומר כמו שצריך בזמנו, אבל מאז אני locked in.השכל שלי מתחיל לחזור לעצמו, אמור להיות תקין עד מחר למבחן
יפה שיש לך מגן, אצלינו זה 100% מבחן ולכו קיבינימטעוד חודש אני גם ניגש למבחן (לקחתי קורס מבוא בסמסטר קיץ). הספקתי כבר לתרגל כמה מבחנים כמו שצריך, אבל החלטתי לקחת הפסקה בתקופת החג. גם הצלחתי איכשהו להוציא ציון מגן טוב (ובינתיים יש לי עוד מטלות שטרם נבדקו, שסביר להניח שיעלו אותו לאזור ה 18 נק'). האמנם התחלתי יחסית חלש וברגל שמאל, בעיקר כי הייתי עדיין שקוע במשחקי המונדיאל ולא באמת למדתי את החומר כמו שצריך בזמנו, אבל מאז אני locked in.
נראה לי שאאלץ לקזז בהדרגה את הפעילות שלי ברשת, או שאמקבל בין ללמוד מהבוקר עד אחרה"צ ורק אז אתפנה להתעסק בשייט אחר בשאר הזמן כמוך...
אבל כן אני מודה שאני לא אוהב לחרוש טבה.