זה היה תבור_גרמני / SexAddict או משהונע, פפה אנון כתב בכספ גם על דברים פליליים פרידריך עשה. הוא סתם נראה לי עמוק בלור נכים. קצת טלפון שבור שם אבל בכללי נכון.
זה היה תבור_גרמני / SexAddict או משהונע, פפה אנון כתב בכספ גם על דברים פליליים פרידריך עשה. הוא סתם נראה לי עמוק בלור נכים. קצת טלפון שבור שם אבל בכללי נכון.
מענייןכן, הנמיך פרופיל והעלים עקבות אחרי ה7/10 ובצדק עם ההיסטוריה הנכה שהייתה לו.
נראה לי הוא היה הכי נורמטיבי נפשית בחבורה של פלוצ והיחיד שבאמת נעלם ככל הנראה.
וטרן אומר שקיאנו עדיין מסתובב בפורום אוהדים בחו"ל אבל אולי זו אגדה אורבנית, כמו ביגפוטמעניין
היו זמנים שלו וקיאנו השמוק סימפינג לראדיוהד גירל עכשיו כאילו כל הדמויות מצאו חיים
זה היה תבור_גרמני / SexAddict או משהו
יהודי בגימטריה = 35 = ביזוי בגימטריה
גוי בן זונה בגימטריה = 139 = אוה ואדולף = אלוהים בכלא.
מה הקדוש ברוך הוא רצה לספר לנו בכך
לפחות לא תסבול בגיהינוםאני רבע יהודון אבל גוי לפי ההלכה הקדושה
הוא כן. שלחתי לך את זה פעםוטרן אומר שקיאנו עדיין מסתובב בפורום אוהדים בחו"ל אבל אולי זו אגדה אורבנית, כמו ביגפוט
מי היה סימפ של רדיוהד? lolמעניין
היו זמנים שלו וקיאנו השמוק סימפינג לראדיוהד גירל עכשיו כאילו כל הדמויות מצאו חיים
SexAddict הלא הוא פרידריך הנאצי
אני לא קונה את זה שלא היית, אתה חלק מה hive mind של פלוצ 100 אחוזהיא שלחה לקיאנו ניוד שלה. הייתי צריך להיות בתקופה שלהם הייתי מעצבן את מיניבל והנכים עם הזונות צומי ומנצח את קיאנו ופרידריך חחחחח
אני לא קונה את זה שלא היית, אתה חלק מה hive mind של פלוצ
אווה פיפ הילדת פנימייה הזונה
התחלתי לחקור את זה לפני 3 חודשים בערך. לפני חודש הגעתי לכל האשכולות הישנים כאן גם כאלה שנמחקו ועל מקורות נוספים וגיליתי את רוב התמונה של מה שהיה כאן