בדיוק באתי גם לרשום את זה, ראיתי את השם ואמרתי לעצמי "זאת לא הזאת שהודתה שפרידריך זיין אותה?" לקבל בטוטה מנכה כספ זה new low אפילו לזונות צומי בכספ.הייתה רבה עם אווה ושולחת תמונות. פרידריך דפק אותה
בדיוק באתי גם לרשום את זה, ראיתי את השם ואמרתי לעצמי "זאת לא הזאת שהודתה שפרידריך זיין אותה?" לקבל בטוטה מנכה כספ זה new low אפילו לזונות צומי בכספ.הייתה רבה עם אווה ושולחת תמונות. פרידריך דפק אותה
אני יודע.... אבל מפה ועד לפגישה... שמיים וארץפעם היו זונות צומי שהיו מעלות תמונות ושולחות ניודס למשתמשים
לא כל המשתמשות שלחו ניודס. וזה גם התחיל ב2022 בערך בשרתים של דיבורים/דיואהניודס נשלח עוד לפני שai היה באופנה
אם יש לה פטיש השפלה זה הגיוניבדיוק באתי גם לרשום את זה, ראיתי את השם ואמרתי לעצמי "זאת לא הזאת שהודתה שפרידריך זיין אותה?" לקבל בטוטה מנכה כספ זה new low אפילו לזונות צומי בכספ.
לא זאת שרלילה אחרת שהוא זיין, ה .666. הזאת שנהייתה חובשת בצבא.אם יש לה פטיש השפלה זה הגיוני
אני יודע.... אבל מפה ועד לפגישה... שמיים וארץ
ב2022 רק התחיל כל הקטע של הai זה לא היה מפותח מספיק כדי שלא יזהו פייקלא כל המשתמשות שלחו ניודס. וזה גם התחיל ב2022 בערך בשרתים של דיבורים/דיוא
גברים לא יודעים את זה כי בנות מעמידות פנים שהן לא אהבות השפלות ואונסים מיניים הן אוהבות גבר חזק שאונס אותן
יחחחחחלא זאת שרלילה אחרת שהוא זיין, ה .666. הזאת שנהייתה חובשת בצבא.
לא כולן אוהבות מה אתה חופרגברים לא יודעים את זה כי בנות מעמידות פנים שהן לא אהבות השפלות ואונסים מיניים הן אוהבות גבר חזק שאונס אותן
אני מעוניין שהיא תחבוש לי תאיבר.לא זאת שרלילה אחרת שהוא זיין, ה .666. הזאת שנהייתה חובשת בצבא.
אתה זה ההוא שכל הזמן היה רב עם דאמבלדור ב2023 כזה לול, בכל אשכול אשכרהתאיר ראדה? היא כבר מתה
לא חחחח רק ככה שמעתי מציפור קטנה אבל לא יודע אם זה אמיתי בכלל בתכלס , לא רוצה להגיד סתםניודס אמיתי או AI? אתה יודע יותר על הארגון שלהם?
רק חסר כאן ריבים שלי ושל קוסם גייאתה זה ההוא שכל הזמן היה רב עם דאמבלדור ב2023 כזה לול, בכל אשכול אשכרה