כל תקופה יש כאלה
זוכר היה את אלמוג? בת 15 עבריינית מקלדת עוקצנית תוקפנית
הייתה רבה עם אווה ושולחת תמונות. פרידריך דפק אותה
כל תקופה יש כאלה
זוכר היה את אלמוג? בת 15 עבריינית מקלדת עוקצנית תוקפנית
תביא את הכוסיות. עומד לכולנו כאן! יש לנו זקפתרון בתחתונים.הייתה רבה עם אווה ושולחת תמונות. פרידריך דפק אותה
כן חחח הייתי מצייר עליה ציורים, אבל מאדוקה יותר מפחידה
היא שולחת חנוניות למלא גברים מכספ במטרה לסחוט
מה היא חושבת שהיא מרגול חחחכן איימה עליי קיללה והייתה זונת צומי
שלחה חנוניות ביישניות לגברים לדייט פייק ואחרי זה סוחטיים את הגברים נראה לי באיומיםאיזה חנוניות היא שלחה? lol
אין מצב שהוא דפק מישהי, זה כבר המצאות שלכם טרול שאכלתם ממנוהייתה רבה עם אווה ושולחת תמונות. פרידריך דפק אותה
תביא את הכוסיות. עומד לכולנו כאן! יש לנו זקפתרון בתחתונים.
גם על לנה ציירוכן חחח הייתי מצייר עליה ציורים, אבל מאדוקה יותר מפחידה
היא שולחת חנוניות למלא גברים מכספ במטרה לסחוט
שלחה חנוניות ביישניות לגברים לדייט פייק ואחרי זה סוחטיים את הגברים נראה לי באיומים
כי גם את החנוניות סוחטים זה אירגון פשע בשביל לגלגל כספיםלמה החנוניות שיתפו פעולה? אני יודע עשתה את זה למשתמש מאוד ידוע בפורום פעם זה כן
כי גם את החנוניות סוחטים זה אירגון פשע בשביל לגלגל כספים
אין מצב שהוא דפק מישהי, זה כבר המצאות שלכם טרול שאכלתם ממנו
בחטיף סחטו בטח ניודס או אפילו סרטון או משהו ומאיימים עם זה , או אפילו שזה יותר קיצוני ומאיימים באלימות לא יודע אבל אני לא מבין בזה רק שמעתי שזה ככהידעתי שמשתמשים בסחיטה אבל לא חשבתי זה כל כך מאורגן
משתמשות בכספ חנוניות פחדניות לא יוצאות מהבית נשמע מוזריש משתמשות שהודו בזה והוא שלח פורנו וניודס
בחטיף סחטו בטח ניודס או אפילו סרטון או משהו ומאיימים עם זה , או אפילו שזה יותר קיצוני ומאיימים באלימות לא יודע אבל אני לא מבין בזה רק שמעתי שזה ככה
הניודס נשלח עוד לפני שai היה באופנהניודס אמיתי או AI? אתה יודע יותר על הארגון שלהם?
בת חנונית זה לא כמו בן חנון זה שונה לגמרי בכיף היא יכולה לבלוע מיליון זרגים אם מתחשק להמשתמשות בכספ חנוניות פחדניות לא יוצאות מהבית נשמע מוזר
משתמשות בכספ חנוניות פחדניות לא יוצאות מהבית נשמע מוזר