• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

אשכול מיני כןס של ילדת ענימא

תיהיה מודע לעצמך בבקשה זה לטובתך
מכבד את הביקורת, לשם שינוי
מסכים איתך בעניין הדופמין כן הוא ברצפה והחיים חרא אבל אני בן אדם חזק ומחזיק את עצמי זה לא קשור

אתה פשוט מעצבן וזאת עובדה
ובנינו אכפת לך מה איזה מישהו בשם איש מרשתת מפורום דארקטוק חושב עליך... ממה נפשך? האמנות כולה זאת סה״כ דעה אישית.

בסופו של יום אני איש ואתה קרייזי נייס שמייצר מוזיקת דאבסטפ AI made, אתה דיג מה אני סיין...

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר
אולי שנינו אוטיסטים לא מקובלים חברתית, אבל טוב לי עם הסביבה בניגוד אליך, בלי קשר לבעיות תקשורתיות שמתמודדים איתן. שנינו. רק אמרתי שנשמע כאילו אתה culture vulture שסתם בא לעשות פרסום עצמי בקהילת דיבור כושי וחטפת עלי התקף כשהתחלת לערב אמהות כמו באטהרט, שם נחצה גבול הטעם טוב בעיני

• אהבתי
אולי שנינו אוטיסטים מקובלים חברתית, אבל טוב לי עם הסביבה בניגוד אליך, בלי קשר לבעיות תקשורתיות שמתמודדים איתן. שנינו. רק אמרתי שנשמע כאילו אתה culture vulture שסתם בא לעשות פרסום עצמי בקהילת דיבור כושי וחטפת עלי התקף כשהתחלת לערב אמהות כמו באטהרט, שם נחצה גבול הטעם טוב בעיני

בפועל מה שאתה יוצר נשמע גיי אחושרמוטה ולא מצדיק שיקראו לו אמנות, זה בעצם לארפ שאתה מפליץ עם ה ai

• אהבתי
מקבל את הדעת הביקורתית והפילוסופית פלצנית שלך אבל ידע במוזיקה אין לך בכלל שמעתי מה שאתה שומע ואין חוש מוזיקה בכלל

ותודה על המחמאה שאני לא נשמע אוטיסט ושאני מעמיד פנים כי אני מאוד מפותח שכלית נפשית ורוחנית ואני בן אדם מיוחד ואני אוהב להראות את זה דרך המוזיקה

ואנשים צריכים לשמוע את המוזיקה שלי כי זה מרפא נשמות ויוצא מהשגרה טוב עכשיו אני אחזור להיות קרייזי ואתה סתם איש

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
מקבל את הדעת הביקורתית והפילוסופית פלצנית שלך אבל ידע במוזיקה אין לך בכלל שמעתי מה שאתה שומע ואין חוש מוזיקה בכלל

ותודה על המחמאה שאני לא נשמע אוטיסט ושאני מעמיד פנים כי אני מאוד מפותח שכלית נפשית ורוחנית ואני בן אדם מיוחד ואני אוהב להראות את זה דרך המוזיקה

ואנשים צריכים לשמוע את המוזיקה שלי כי זה מרפא נשמות ויוצא מהשגרה טוב עכשיו אני אחזור להיות קרייזי ואתה סתם איש
סיכמת יפה חבוב

• אהבתי