אתה מדבר על ריאה ריפלי שיער שחור קעקועים סקסית כזאת? אני פחות עוקב אחרי היום, אני משלים את התוכניות ואת הארגונים של פעם.. בעבר הענף היה איכותי מאוד סחף את כל ארה"ב ואת העולם כולואה לול ראיתי יש איזו עכשיו אחת מפורסמת יש לה סטייל מגניב קוראים לה ממי חחח מכיר?
זה עדין מפחיד יש סיכון יותר גבוה מאחד רזה , אני מרגיש כבר כמו טנק פתאום מרגיש גדול בגודל בטח אתה זוכר תהרגשה שהיית 90 קילו זה אשכרה מורגש פיסית
כן זו היא חחח קוראים לה ממי ראיתי שם מגניבאתה מדבר על ריאה ריפלי שיער שחור קעקועים סקסית כזאת? אני פחות עוקב אחרי היום, אני משלים את התוכניות ואת הארגונים של פעם.. בעבר הענף היה איכותי מאוד סחף את כל ארה"ב ואת העולם כולו
פעם בשבוע אני עושה שק איגרוף, זה טוב לשמור על הלב
היא כוכבת על, כל פעם שאני מציץ בתקופה של היום אני נגנב ממנה ואני רואה גם באינטרנט שכולם אוהבים אותהכן זו היא חחח קוראים לה ממי ראיתי שם מגניב
כן בעבר זה היה הרבה יותר מטורף כל ילד ביסודי היה רואה
פעם היית בחוג אגרוף משהו לא? כדאי לך לחזור לזה לפעם בשבוע
וואלה אגרוף דבר טוב הייתי עושה עד לפני חצי שנה בvr חחח אבל סשנים של 20-40 דקות שכל הרצפה נהיית מים מהזיעה אגרוף זה רוצח..
כן יש לה מבטים פסיכים חחח , באמת למה יעמיס חשבתי זה כיף עם אנשים קצתהיא כוכבת על, כל פעם שאני מציץ בתקופה של היום אני נגנב ממנה ואני רואה גם באינטרנט שכולם אוהבים אותה
כן הייתי, אין מצב שאחזור לזה, זה יעמיס עליי עוד ועוד..
יואו בVR זה נשמע מגניב
ידפוק סידרת לנו שם באן תוך שניה כי השתגעתא
אבל ישך הזדמנות לקלל בלי שהפ ידעו הרי הפ לא פה