• עברנו לשרת ייעודי עוד יותר יקר ממה שהיה עם מהירות אינטרנט גבוהה.

דיון חיזוקים של אמונה

אפילו לא קנה מערכת תופים בסוף
זכור לי האשכול האחרון שלו "מיץ למקס של הגריד" ושם הוא פרסם בתור ביט הקלטה שלו מתופף, הוא נכנס שם לכסאח עם איזה מישהו שזמן רב היה בניהם סניק דיסים וזה התגלגל לאנשהו.
בסופו של דבר נמחק מפאת הכבוד
גם במקרה מצאתי את האשכול:
https://grid.co.il/d/15293

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
סימוני אימוג׳י: עמבהלה
זכור לי האשכול האחרון שלו "מיץ למקס של הגריד" ושם הוא פרסם בתור ביט הקלטה שלו מתופף, הוא נכנס שם לכסאח עם איזה מישהו שזמן רב היה בניהם סניק דיסים וזה התגלגל לאנשהו.
בסופו של דבר נמחק מפאת הכבוד
גם במקרה מצאתי את האשכול:
https://grid.co.il/d/15293
געגועים לחתולשפיך ז"ל. הוא שלח לי כמה הקלטות שלו מתופף ואמר שהוא לקח אחריות על המפתחות של חדר המוזיקה בטכניון, ותכנן לקנות מערכת תופים אלקטרונית להתאמן עליה. עצוב שהוא לא הספיק אפילו את זה.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
געגועים לחתולשפיך ז"ל. הוא שלח לי כמה הקלטות שלו מתופף ואמר שהוא לקח אחריות על המפתחות של חדר המוזיקה בטכניון, ותכנן לקנות מערכת תופים אלקטרונית להתאמן עליה. עצוב שהוא לא הספיק אפילו את זה.
איך אגב יודעים שהוא התאבד?

חברים שלו מהטכניון ראו את מודעות האבל
זה לא ייאמן אתה יודע
כל ממ שמדבר כמוני על התאבדות הסיכויים צונחים להתאבד

בא בן אדם אחד כמו חתולשפיך או שמוליק מ2018 ומתאבדים כאילו זה טיול בים

איך הם לא מתו מפחד?

אני כבר רשום לsanctioned suicide , לא בתור אדג'י אלא כמפלט אחרון

לא ייתכן הדבר, הם התאבדו ואני בחיים

אולי לי היה יותר סיבה להתאבד מהם, רוב אלה שמתאבדים איו להם סיבה טובה להתאבד

זה לא ייאמן אתה יודע
כל ממ שמדבר כמוני על התאבדות הסיכויים צונחים להתאבד

בא בן אדם אחד כמו חתולשפיך או שמוליק מ2018 ומתאבדים כאילו זה טיול בים

איך הם לא מתו מפחד?

אני כבר רשום לsanctioned suicide , לא בתור אדג'י אלא כמפלט אחרון

לא ייתכן הדבר, הם התאבדו ואני בחיים

אולי לי היה יותר סיבה להתאבד מהם, רוב אלה שמתאבדים איו להם סיבה טובה להתאבד
דיברתי איתו בתקופה לפני ההתאבדות והוא לא היה נשמע לי אובדני, זה לא מסתדר לי בראש, הוא תכנן הרבה דברים קטנים לעתיד רק כדי להתאבד לפני שהם קורים? אולי זו החלטה ספונטנית יותר ממתוכננת.
הוא אפילו פתח אשכול בכספ פעם וכתב בו בסרקזם "אני לא אובדני" וכו' באשכול על מקרה התאבדות משונה
כך או כך עצוב מאוד עליו

דיברתי איתו בתקופה לפני ההתאבדות והוא לא היה נשמע לי אובדני, זה לא מסתדר לי בראש, הוא תכנן הרבה דברים קטנים לעתיד רק כדי להתאבד לפני שהם קורים? אולי זו החלטה ספונטנית יותר ממתוכננת.
הוא אפילו פתח אשכול בכספ פעם וכתב בו בסרקזם "אני לא אובדני" וכו' באשכול על מקרה התאבדות משונה
כך או כך עצוב מאוד עליו
רגע זה סאספישיס?
לא היה לו תמונת פרופיל של כושי מתישהו? הייתי מתווכח איתו לא היינו בתנאים טובים

מה זה גריד, לא באנגלית אלא מה הכוונה
האתר של פליטי מוזיקה שחורה שהם הקימו לעצמם, הפך לקהילה ישראלית גדולה על מוזיקה. חתולשפיך היה פעיל שם ואנשים משם הכירו אותי יותר טוב מבכספ, מלבד הבחורים מהטכניון שהכירו אותו במציאות.
וכמו שכתבתי לך בתיוגים שהספמתי אותך בהם, הגריד אופליין וכנראה לא יחזור, יש לך הזדמנות פז ליצור כאן כמה פורומים למוזיקה ולתת מקום לקהילה הזאת, יש לך כבר כמה בחורים משם שפעילים כאן כי באו לכספ.

• Chud
  • אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש ו-מיאומי
האתר של פליטי מוזיקה שחורה שהם הקימו לעצמם, הפך לקהילה ישראלית גדולה על מוזיקה. חתולשפיך היה פעיל שם ואנשים משם הכירו אותי יותר טוב מבכספ, מלבד הבחורים מהטכניון שהכירו אותו במציאות.
וכמו שכתבתי לך בתיוגים שהספמתי אותך בהם, הגריד אופליין וכנראה לא יחזור, יש לך הזדמנות פז ליצור כאן כמה פורומים למוזיקה ולתת מקום לקהילה הזאת, יש לך כבר כמה בחורים משם שפעילים כאן כי באו לכספ.
תן לי דוגמאות איזה פורומים ליצור, יצרתי הרגע הגריד כקטגוריה ומוזיקה כללית

• אמנון
סימוני אימוג׳י: מיאומי
תן לי דוגמאות איזה פורומים ליצור, יצרתי הרגע הגריד כקטגוריה ומוזיקה כללית
כמו שמיאומי אמר פורום כושר באמת יהיה טוב
תיצור מוזיקה כללית (לא נראה לי שצריך פורום על הגריד בגדול, אולי רק אשכול נעוץ עליו שם), ובהדרגה אפשר כקטגוריות לז'אנרים שונים אם יש ביקוש. מהאשכולות שלנו על מוזיקה לכולם כאן יש טעם יחסית מגוון אז אנחנו בסדר מהבחינה הזאת ונראה לי שכולם יהיו מרוצים מפורום כללי. תנעץ שם אשכול להצעת פורומים שקשורים למוזיקה ותראה עם הביקוש מה ידרשו, רק אל תסגור את הכיוון הזה כי אתה כנראה מפספס הזדמנות. זו קהילה שלמה שהייתה מורכבת מאנשים שמאסו בכספ ויצרו לעצמם קהילה, בדיוק כמונו, לתת להם מקום כאן יכול להיות מעולה בשבילך ובשבילם.

לדעתי אל תפתח הרבה פורומים מעט מאוד
האתר יראה מביך עם בקושי פעילות
כל עוד יש לך כאן מעט משתמשים עדיף לך לנטות יותר לכיוון של דף פעילות אחד ..

לדעתי אל תפתח הרבה פורומים מעט מאוד
האתר יראה מביך עם בקושי פעילות
כל עוד יש לך כאן מעט משתמשים עדיף לך לנטות יותר לכיוון של דף פעילות אחד ..
כל אחד כאן מספים כמו מטורף, כמה פורומים קטנים כלליים יעשו טוב. לרכז הכל לדף אחד גם לא יביא פעילות כי זה מבולגן מדי לאנשים חדשים ויש יותר מדי ספאם של זורדו.

זה כולה כי הפורום חדש נראה לך זה באמת יחזיק ככה שנים ? בכספ תמיד יש לפחות בידור חדש ומגוון משתמשים ישנים חדשים חוזרים ...

כמו שמיאומי אמר פורום כושר באמת יהיה טוב
תיצור מוזיקה כללית (לא נראה לי שצריך פורום על הגריד בגדול, אולי רק אשכול נעוץ עליו שם), ובהדרגה אפשר כקטגוריות לז'אנרים שונים אם יש ביקוש. מהאשכולות שלנו על מוזיקה לכולם כאן יש טעם יחסית מגוון אז אנחנו בסדר מהבחינה הזאת ונראה לי שכולם יהיו מרוצים מפורום כללי. תנעץ שם אשכול להצעת פורומים שקשורים למוזיקה ותראה עם הביקוש מה ידרשו, רק אל תסגור את הכיוון הזה כי אתה כנראה מפספס הזדמנות. זו קהילה שלמה שהייתה מורכבת מאנשים שמאסו בכספ ויצרו לעצמם קהילה, בדיוק כמונו, לתת להם מקום כאן יכול להיות מעולה בשבילך ובשבילם.
אז איך לקרוא לזה? הגריד? מה זה הפורום הזה והאם הוא לא סותר פורומים אחרים שכבר קיימים? בנקודה הזאת כנה שפחות פורומים יותר טוב

תסביר מה זה הגריד