• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון חחחחחחחחח קיבלתי עכשיו מרשם לקאנביס באירופה

מיאומי

טירון
חבר צוות
ספט׳ 6, 2026
413
58
1
Zuzin
58
עשיתי שיחה 5 דקות בצאט עם רופא באינטרנט שילמתי 8 יורו וקיבלתי מרשם אני יכול לקנות 60 גרם איזה מגניב וכל כך פשוט

• Uwu Soyjak
  • Burger Soyjak
סימוני אימוג׳י: חתול כוזרי ו-מיניפאל
באירופה אתה לא צריך מרשם יא נכה

בטח שצריך אין פה חנויות לזה , סתם יצאתי פראייר כי אני פה כבר הרבה זמן ולא ידעתי
איזה חנויות יא אהבל מי ששולט היום בשוק הסמים באירופה זה המאפיה הסיציליאנית.

איזה קיף לך אתה הולך לדפוק את הראש להיות עוד יותר אוטיסט
לא אני סך הכל הולך להרגע , לשמוע מוזיקה לקבל מאני ולטחון מלא אוכל ולגדול בשריר ואז לישון טוב

בקיצור אתה אוהב שאתה הולך להיות עצלן והתעלם מכל הבעיות שלךבמקום להתמודד עם הקשיים זה לא שונה מאלכוהול אתה יודע
זה יעשה לי רק טוב יש לי גם ככה בעיה של לחצים ועצבים , עדיף לי להיות רגוע והחיים רק יהיו יותר טובים כתוצאה מזה
נפש רגועה = כל החלומות בעולם מתגשמים

יאללה נראה אותך עוד חודש בתא המעצר
Thank you, I received the prescription. Can I purchase it at any pharmacy, or do I need to go to a specific pharmacy?

רשמתי ככה לרופא הוא פשוט ניתק תשיחה אין לו כוח אפילו להסביר

אתה צריך ללמוד להרגע לבד אם זה אתה תתרגל לעשן סמים כל החיים ולהיות עצלן כלומנית שלא ישיג כלום בחיים שלו
לא עישנתי כמה שנים ימניוק תן להנות מה אתה מטיף
לא מעשן שנים , לא שותה אלכוהול עשור, לא נוגע בסיגריות/ גאנק פוד אף פעם
תן להנות מה אתה מנסה לבאס ואגב זה לא נכון כל העצלנות אני הייתי בעבר מכור לקנאביס השתמשתי כל יום כל היום מגיל 18 עד גיל 25 בערך והייתי באוניברסיטה ובמכון קבוע הכל בלי בעיה בתפקוד דווקא זה עזר לי לתפקד