כספ הוכיח את עצמו כאיזשהו עוגן במבחן הזמן, זה היתרון הגדול שלו באינטרנט הישראלילמה שתרצה להישאר בחרא מקום ההוא פה ליטרלי ישך חופש כמעט מוחלט
עוגן למה? כל מי שהיה שם יותר משנתיים דוקססכספ הוכיח את עצמו כאיזשהו עוגן במבחן הזמן, זה היתרון הגדול שלו באינטרנט הישראלי
והגיע זמנו למותכספ הוכיח את עצמו כאיזשהו עוגן במבחן הזמן, זה היתרון הגדול שלו באינטרנט הישראלי
לול יש בזה משהועוגן למה? כל מי שהיה שם יותר משנתיים דוקסס
בגלל זה מבחן הזמןוהגיע זמנו למות
הוא נשמע פה כמו סער הצילו הילד הקליט את זה על וויסצ'יינגר באיזה שרת דיסקורד שכבק הספקתע לשכוח מה היה השם שלו
זה הומבוי למי שתהה
ימים יגידו מה יהיה
זה שאתם כאן חמש דקות זה מזל וגם זה לא משנהלמה שתרצה להישאר בחרא מקום ההוא פה ליטרלי ישך חופש כמעט מוחלט
חחחחח פינת פראזה שאתם כאן חמש דקות זה מזל וגם זה לא משנה
מה שאני צריך זה לקבץ נידחים מכל הארץ, אתם תהיו העוגן של האתר.
אתם תהיו מה שימשוך נכים
נמצא אותם בFXP בכל מיני קהילות בסטיפס נביא דם חדש
הטיפשים של כספ יישארו שם גם אחרי ביאת משיח
אתם אבל הלהבה שתצית את המדורה, אם יתמזל מזלי.
אני לא בונה עליכם, אני בונה על מזל ועל נכים אחרים, לא כל נכה יודע להיות נכה
איך נכה נולד? זה כמו תינוק, בהתחלה הוא גדל ואז כולם מדקססים אותו והוא מתחיל לקלל.
זה מה שצריך. להביא את איציק מפייסבוק שמפרסם דברים על גבול הפלילי
אנשים כמו צחי שרושמים לקטינות תותה פרוטה באינסטגרם
כל מיני מקרים פסיכיאטריים שלא מצאו את מקומם בעולם
קהילה פח עם הנהלה אפילו יותר פח, תסתכל על אשכולות מ2020 ותשווה ל2026, שמים וארץ. ואפילו אז היה חרא אבל לא באותה רמה. זה היה גן חיות, היום זה חדר מרופד שמלא בנכים שנושכים אחד את השני.לול יש בזה משהו
בגלל זה מבחן הזמן
חחחחקהילה פח עם הנהלה אפילו יותר פח, תסתכל על אשכולות מ2020 ותשווה ל2026, שמים וארץ. ואפילו אז היה חרא אבל לא באותה רמה. זה היה גן חיות, היום זה חדר מרופד שמלא בנכים שנושכים אחד את השני.
דוגרי ההבדל העיקרי בין כספ למשהו כמו פה זה האם הכלובים פתוחים או לאקהילה פח עם הנהלה אפילו יותר פח, תסתכל על אשכולות מ2020 ותשווה ל2026, שמים וארץ. ואפילו אז היה חרא אבל לא באותה רמה. זה היה גן חיות, היום זה חדר מרופד שמלא בנכים שנושכים אחד את השני.
אם בכספ לא אכפת להם גם פה לא יהיה להפ אכפתדוגרי ההבדל העיקרי בין כספ למשהו כמו פה זה האם הכלובים פתוחים או לא
שבכללי כלובים פתוחים זה דבר חיובי, פשוט נראה לי שעם הדיבורים של יואל על "דברים בגבול הלא-חוקי", כולנו נהיה על הכוונת של השב"כ במוקדם או במאוחר![]()
אנחנו באנו מאתר שעד היום לא מחק את הפוסט שהביא את להב 433 לבית של סולג'רדוגרי ההבדל העיקרי בין כספ למשהו כמו פה זה האם הכלובים פתוחים או לא
שבכללי כלובים פתוחים זה דבר חיובי, פשוט נראה לי שעם הדיבורים של יואל על "דברים בגבול הלא-חוקי", כולנו נהיה על הכוונת של השב"כ במוקדם או במאוחר![]()
האשכול על קייט מאת האמן המודרני ז*רדואם בכספ לא אכפת להם גם פה לא יהיה להפ אכפת
הנכה37אנחנו באנו מאתר שעד היום לא מחק את הפוסט שהביא את להב 433 לבית של סולג'ר
לא נראה לי שלמישהו אכפת
עדיין לא הבנתי מי אתה בכספאנחנו באנו מאתר שעד היום לא מחק את הפוסט שהביא את להב 433 לבית של סולג'ר
לא נראה לי שלמישהו אכפת
גם יואל לא זיהה אותי איכשהו, לא ברור איךעדיין לא הבנתי מי אתה בכספ