כל חצי מאה הם כותשים אחד את השני חחחח איזה נכים אני מת
הגזע העליון של יאמניה נכשל
עם הכמויות שיהודים ארמנואידים וערבים מתים לא חושב. על כל אירופאי שימות ימותו כמה מליוני ערבושים וברסים שילללו כמה הם לבנים וכמוהם. אבל הם יושמדו. יהודים ארמנואידים כנראה שוב יחזרו למחנות. אפילו ערבים צוחקים על ארמנואידים עם קריקטורות אנטישמיות וטוענים שהם לבנים ואיטלקיםכאילו שנשאר להם בכלל מה לכתוש חחח
אחרי מלחמת העולם השלישית יהיו כבר גזע נכחד. אולי 1% מהאנושות. אפילו יהודים יהיו יותר מאירובאים חחח
חחחח תבדוק ב100 השנים האחרונות כמה אירובאים מתו וכמה מתו במזרח התיכון. עאלק ימותו יותר יהודים וערבים. רק במלחמה באוקראינה סלבים השמידו את עצמם באיזה 2 מיליון איש. אני מתעם הכמויות שיהודים ארמנואידים וערבים מתים לא חושב. על כל אירופאי שימות ימותו כמה מליוני ערבושים וברסים שילללו כמה הם לבנים וכמוהם. אבל הם יושמדו. יהודים ארמנואידים כנראה שוב יחזרו למחנות. אפילו ערבים צוחקים על ארמנואידים עם קריקטורות אנטישמיות וטוענים שהם לבנים ואיטלקים![]()
חחחח תבדוק ב100 השנים האחרונות כמה אירובאים מתו וכמה מתו במזרח התיכון. עאלק ימותו יותר יהודים וערבים. רק במלחמה באוקראינה סלבים השמידו את עצמם באיזה 2 מיליון איש. אני מת![]()
אם כך שימשיכו להשביח לעצמם את הגזעבמלחמות ביניהם. אם לא היית ווקיסט היית יודע שזה רק משביח גזעים. שלום זה לקוקסינלים וחלשים. כל הטכנולוגיות הכי משמעותיות הגיעו מצרכים צבאיים. כולל האינטרנט שאתה כל היום נמצא בו חחחח
אם כך שימשיכו להשביח לעצמם את הגזע
נראה שזה עובד להם![]()