לדעתי אפשר להכליל גם אם לא באופן רשמי. כי זה מבודל מהרצף האוטיסטי אבל כן נובע כנראה ממבנה נוירולוגי שונה.הפרעת קשב נחשב?
יכול לדבר על זה במשך שעות, אבל בגדול הייתי מתאר את זה כאיזושהי מוצפות תמידית
לחשוב על כל הדברים ביחד, לראות את כל הקשרים ביחד, להיחסם על ידי אינסוף אפשרויות וכו' וכו'
שניהם נחשבים neurodivergent ברמת העקרוןלדעתי אפשר להכליל גם אם לא באופן רשמי. כי זה מבודל מהרצף האוטיסטי אבל כן נובע כנראה ממבנה נוירולוגי שונה.
המוצפות יכולה לנבוע רק מסיטואציות חברתיות נגיד? או גם מעודף מידע למשל?
לאיזו הרגשה זה גורם? Overwhelming? צורך לקחת הפסקה ולעבד וto unpack הכל?
בטח אתה שונא למלא טפסים בירוקרטייםשניהם נחשבים neurodivergent ברמת העקרון
מוצפות מכל מה שקשור לעיבוד מידע או לביצוע משימות.
אתה מרגיש שבהשוואה לאנשים אחרים, אין לך את היכולת לגרום למוח שלך לקחת ברצינות כל מה שלא מספיק מעניין אותך או מרגש אותך,
לא משנה כמה אתה יודע שהוא חשוב.
כל פעולה "רצינית" "של מבוגרים" גורמת סבל נפשי עצום ומשתקת חלקים מסוימים בנפש ע"י מוצפות מהחרדה שנדרשת כדי לשכנע את המוח לעשות משהו שהוא מתנגד לעשות.
וכמובן כל זה תוך כדי שאתה צריך לתזמן מינימום 3 קולות שונים בראש, חוויה בעיקר מעייפת
הבעיה אצלי היא לרוב פחות ההוויה בתוך משימה מוגדרת (לרוב גם מילוי טפסים הוא יחסית פשוט), אלא יותר עצם הקיום של "משימות"בטח אתה שונא למלא טפסים בירוקרטיים
אגב זה המצב שלי עכשיו לולהבעיה אצלי היא לרוב פחות ההוויה בתוך משימה מוגדרת (לרוב גם מילוי טפסים הוא יחסית פשוט), אלא יותר עצם הקיום של "משימות"
אם עכשיו תגיד לי למלא טופס שנמצא מולי ואנחנו גם ככה באינטראקציה, בקטנה
אם זה עכשיו 1. ללכת לקופת חולים ; 2. למלא נוכחות בעבודה ; 3. לתכנן טיול ; 4. לבטל קורס שנרשמתי אליו
שם נמצאים הסבל והרצון למות
אילו שאלונים מילאת?אתה מדבר על אוטיזם או גם דברים אחרים?
נראה לי שאני על הספקטרום למרות שאני חסר אבחון רשמי, בשאלונים באינטרנט אני יוצא אוטיסט וגם מרגיש ככה בהרבה סיטואציות שאני לא מבין את המצב או יודע איך לתקשר. מצד שני אין לי מאפינים שהרבה פעמים מזוהים עם אוטיסטים כמו הצפה חושית, צורך בטקסים שגרה או סדר ספיציפים.
כל מי שאלונים של אבחון עצמי, לא שומר אותם אז אין לי בשלוף.אילו שאלונים מילאת?
לדעתי אפשר להכליל גם אם לא באופן רשמי. כי זה מבודל מהרצף האוטיסטי אבל כן נובע כנראה ממבנה נוירולוגי שונה.
המוצפות יכולה לנבוע רק מסיטואציות חברתיות נגיד? או גם מעודף מידע למשל?
לאיזו הרגשה זה גורם? Overwhelming? צורך לקחת הפסקה ולעבד וto unpack הכל?