חח כן הוא לא יכול לשמוע על כושר ופיתוח הגוף, הוא ממש כועס שמדברים על זה, אמר לי בכספ "חרא עצה" וכו'כושר עושה לך טריגר אה דובון ?
תגיד לו שתגיב שם , מה הוא מערבב רגשות ועסקיםחח כן הוא לא יכול לשמוע על כושר ופיתוח הגוף, הוא ממש כועס שמדברים על זה, אמר לי בכספ "חרא עצה" וכו'
לא דיברתי על פורום פה באתר, הכוונה כשהייתי מייעץ לו שכדאי לו להתאמן וכל זה ושואל אותו איך מתקדמים האימוניםתגיד לו שתגיב שם , מה הוא מערבב רגשות ועסקים
לא מקצועי...
הוא היום פתח להל בוי פורום קומיקס לפני פורום כושר, מי יכנס לשם בחייאת חוץ ממנו .......לא דיברתי על פורום פה באתר, הכוונה כשהייתי מייעץ לו שכדאי לו להתאמן וכל זה ושואל אותו איך מתקדמים האימונים
בנוגע לפתיחת פורום כושר זה יכול להיות נהדר כשהפורום יגדל, יעני עוד קצת
וואט דה פאק, רק עכשיו שמתי לב לזההוא היום פתח להל בוי פורום קומיקס לפני פורום כושר, מי יכנס לשם בחייאת חוץ ממנו .......
לכושר יכנסו יותר כבר עכשיו וגם בעתיד
חחחחח הדובון הזה אמר לרופא תביא זריקות אני לוקח הכל העיקר לא להזיעוואט דה פאק, רק עכשיו שמתי לב לזה
בואנה יואל באמת מתעב ספורט זה עושה לו עצבים אין הסבר אחר
חח חבל מאוד.. זה באמת שינה לי את החיים מאיך שאני מרגיש, איך שאני תופס את עצמי, איך שאני מתהלך בעולם, מה שאני עושה עם הזמן הפנוי, הציל אותי מחולי, גם איך שהסביבה מחמיאה לאחד כזה ועושה לו כבודחחחחח הדובון הזה אמר לרופא תביא זריקות אני לוקח הכל העיקר לא להזיע
חחחחהוא היום פתח להל בוי פורום קומיקס לפני פורום כושר, מי יכנס לשם בחייאת חוץ ממנו .......
לכושר יכנסו יותר כבר עכשיו וגם בעתיד
כן זה אחלה דבר זה עוזר לבריאות הנפש, בריאות הגוף , מעלה ביטחון , מביא אווירה וייב כבוד כוחחח חבל מאוד.. זה באמת שינה לי את החיים מאיך שאני מרגיש, איך שאני תופס את עצמי, איך שאני מתהלך בעולם, מה שאני עושה עם הזמן הפנוי, הציל אותי מחולי, גם איך שהסביבה מחמיאה לאחד כזה ועושה לו כבוד
לא התאמנתי אף פעם בשביל להשיג בנות או משהו.. נטו בשביל עצמי
כיין מהמי גם פתחתי לכבודך כבר אשכולישששש הגעתתת