ManOfSpam טירון ספט׳ 8, 2026 91 45 1 אתמול ב-19:57 #1 בינתיים כולנו עוד חיים פה בשלום מאוחדים בשנאה לכספ
עמבהלה טירון ספט׳ 5, 2026 648 197 1 אתמול ב-20:38 #2 לא נראה לי שזה יגיע לרמה שהייתה בכספ, משהו בכספ גורם לאנשים להיות אלימים מילולית. סימוני אימוג׳י: ManOfSpam
זורדו טירון זורדו מלך המשיח ספט׳ 5, 2026 459 1 98 1 אתמול ב-20:40 #3 ManOfSpam כתב: בינתיים כולנו עוד חיים פה בשלום מאוחדים בשנאה לכספ לחץ להרחבה... עמבהלה כתב: לא נראה לי שזה יגיע לרמה שהייתה בכספ, משהו בכספ גורם לאנשים להיות אלימים מילולית. לחץ להרחבה... ManOfSpam כתב: בינתיים כולנו עוד חיים פה בשלום מאוחדים בשנאה לכספ לחץ להרחבה... עמבהלה כתב: לא נראה לי שזה יגיע לרמה שהייתה בכספ, משהו בכספ גורם לאנשים להיות אלימים מילולית. לחץ להרחבה... עומד לי על נטלי
ManOfSpam כתב: בינתיים כולנו עוד חיים פה בשלום מאוחדים בשנאה לכספ לחץ להרחבה... עמבהלה כתב: לא נראה לי שזה יגיע לרמה שהייתה בכספ, משהו בכספ גורם לאנשים להיות אלימים מילולית. לחץ להרחבה... ManOfSpam כתב: בינתיים כולנו עוד חיים פה בשלום מאוחדים בשנאה לכספ לחץ להרחבה... עמבהלה כתב: לא נראה לי שזה יגיע לרמה שהייתה בכספ, משהו בכספ גורם לאנשים להיות אלימים מילולית. לחץ להרחבה... עומד לי על נטלי