• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון אני יכול לקלל כאן את האתר הנאלח בידיעה שזה לא ישפיע על המשתמש שלי שם

ציטוט של משהו ש"אורח" כתב אתמול:
"
אתה לא מדוייק, כל התוכן לפני הריסט הגדול של 2004 נמחק, חלקו שוחזר, הרוב לא.
מה שכן, האשכולות לא נמחקים פרופר אלא עוברים לפורום חסום (שבשנים האחרונות קיבל שם שנקרא "null" כי זה string ריק והמערכת לא יכולה לעשות פורום בלי שם) שרק מנהלים יכולים לצפות בהם. אני חושב שאולי אפשר לגשת לאשכולות באמת עתיקים דרך הפורום הזה אבל כספ כלכך נכה שלרוב הוא יקרוס אם תחפש פרופר אשכולות ישנים במקום לדפדף ידנית.
זה לא באמת "לפרוץ", זה פשוט לקבל גישה, אין פה באמת איזה טריק. החזית העממית עשו את זה כדי להפיל את האתר בזמנו, הם העתיקו גישת מנהל שהייתה להם ומשם הם יכלו לקבל גישה של ראשי ולהפיל את האתר ולשחרר מבאנים. כספ אתר פח מבחינת טכנולוגיה וחוץ מריקפטצ'ה אין להם כלום נגד ספאמר נחוש.
זה להשיג גישה, זה קצת פחות מפריצה, כי בפריצה אתה מוצא/מפתח פרצה במערכת, להשיג גישה זה לקחת משהו שמונח על הרצפה."

כלומר, מישהו מFXP התוודה בפריצה והשגת גישות לא מורשית לפונקציות ניהוליות וניסה לטייח את העבירות שלו. לא צריך להיות מנהל כדי למחוק, נשמע.
חושב שראיתי את זה אתמול. באיזה אשכול זה היה? סתם סקרן לראות עוד על אותו "אורח". כספ אתר פח כך או אחרת כולנו יודעים, אבל מסתובבים גם פה פורצים

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: עמבהלה
חושב שראיתי את זה אתמול. באיזה אשכול זה היה? סתם סקרן לראות עוד על אותו "אורח". כספ אתר פח כך או אחרת כולנו יודעים, אבל מסתובבים גם פה פורצים
קרא לעצמו Frog-A משהו Frog-A-Menge? משהו כזה

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam
לא היה לי שמץ של מושג מי זאת עד לא מזמן חשבתי זאת חוצוניט בכלל
אבל הסגנון שונה, אין את המוטיבים הישנים והטובים של חוצוניט שאגב היית דמות אגדית בכספ למי שלא יודע
קטגוריית דע"ו 2020-2023 היא הייתה גואטית
כן אני לא ממש זוכר ממנה הרבה אבל יותר זוכר ממטגנת הטוסטים דברים. זוכר גם שהם דיברו מתישהו

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam ו-איש
ניק ניימס
מדריפ את מה שזכור לי
אה כן חחח היה גם את יואב שקילל מישהי חברה של מופי ואז מופי עשתה לו דוקס והוא ברח

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: עמבהלה ו-איש