ואלה? על מה דיברתם? לפעמים הייתי מצליח להוציא ממנו שיחה קוהרנטית אבל לא להרבה זמן ובעיקר על תחביבים ומוזיקה.שאלתי אותו פעם אחת בה"פ על זה
עשה רושם טוב דווקא
הייתי אז תחת הניק "אוהב כספ" שנחסם
ואלה? על מה דיברתם? לפעמים הייתי מצליח להוציא ממנו שיחה קוהרנטית אבל לא להרבה זמן ובעיקר על תחביבים ומוזיקה.שאלתי אותו פעם אחת בה"פ על זה
עשה רושם טוב דווקא
הייתי אז תחת הניק "אוהב כספ" שנחסם
לא זוכר היה דיבור על החיים ושיט כזהואלה? על מה דיברתם? לפעמים הייתי מצליח להוציא ממנו שיחה קוהרנטית אבל לא להרבה זמן ובעיקר על תחביבים ומוזיקה.
נראה לי סתם מטריל. לא יודע כמה זיין במציאות אבל נכות כספ לא בעיה להביא. במיוחד מה שהיה באותה תקופה. אם הייתי אז הייתי מחרפן כאן משתמשים ועושה טקסט גיים על הנכות שגלשו כאן.לא יודע אם הייתה לו חברה, הוא טען שהוא חולה מין ושהוא חייב לזיין ומשום מה שרלילות נמשכו אליו. בכללי הוא לארפר ולא יציב נפשית אז לא יודע כמה הוא יכל למשוך עם בחורה למערכת יחסים ארוכת טווח.
יש לו בוודאות 2 זיונים, אולי גם 3 ספציפית מכספ כי אווה פיפ לא אישרה ולא הכחישה.נראה לי סתם מטריל. לא יודע כמה זיין במציאות אבל נכות כספ לא בעיה להביא. במיוחד מה שהיה באותה תקופה. אם הייתי אז הייתי מחרפן כאן משתמשים ועושה טקסט גיים על הנכות שגלשו כאן.
אבל אני יודע שגם העלה תמונות של נשים שלא היו באתר.
פעם הייתי מתלהב מזה וגם בתוך הנכות הזאת, אבל היום אני יודע שזה מעיד על בעיה פנימית שגורמת להם להתלהב. עכשיו נגיד בפורום פיקאפ יש נכה שמפיץ שם תמונות של נשים שזיין. תחשוב שיש קבוצות בטלגרם, דיסקורד וואצאפ שזה כל המטרה של הקבוצה. ללכת לזיין ולהתלהב שהבאת כוסיות ולהתחרות בגברים אחרים בקבוצה.
נראה לי גם לפרידריך הייתה את הבעיה הזאת אבל הוא הלך על נכות כספ כי במציאות כנראה הלך לו יותר קשה
קק אני זוכר שהחזית העממית טירגטו אותו
חחח זה משתמש שקורומי הביא לי ואז נתנו לי צמיתות כחלק מהנכות המפגרת שרצה באתר הזה שנתנו לי צמיתות ברגע שזיהו אותי
הוא מביא בחורות מחר בעוד יומייםנראה לי סתם מטריל. לא יודע כמה זיין במציאות אבל נכות כספ לא בעיה להביא. במיוחד מה שהיה באותה תקופה. אם הייתי אז הייתי מחרפן כאן משתמשים ועושה טקסט גיים על הנכות שגלשו כאן.
אבל אני יודע שגם העלה תמונות של נשים שלא היו באתר.
פעם הייתי מתלהב מזה וגם בתוך הנכות הזאת, אבל היום אני יודע שזה מעיד על בעיה פנימית שגורמת להם להתלהב. עכשיו נגיד בפורום פיקאפ יש נכה שמפיץ שם תמונות של נשים שזיין. תחשוב שיש קבוצות בטלגרם, דיסקורד וואצאפ שזה כל המטרה של הקבוצה. ללכת לזיין ולהתלהב שהבאת כוסיות ולהתחרות בגברים אחרים בקבוצה.
נראה לי גם לפרידריך הייתה את הבעיה הזאת אבל הוא הלך על נכות כספ כי במציאות כנראה הלך לו יותר קשה
יש לו בוודאות 2 זיונים, אולי גם 3 ספציפית מכספ כי אווה פיפ לא אישרה ולא הכחישה.
והוא מהתגובות שלו ואיך שהוא מדבר וכותב לא נשמע כמו מישהו שיכול להביא באמצעות מילים, אולי הוא נראה טוב? היה לוחם בסיירת גבעתי והכול (זה וודאי, היה אשכול של מישהו ששירת איתו וזיהה אותו) אז הוא היה בכושר לכל הפחות.
קק אני זוכר שהחזית העממית טירגטו אותו
זה שהוא היה לוחם בגבעתי זה היה וודאי, הדליפו תמונה מהמערכות של צה"ל עם כל הפרטים שלו, כולל זה שהוא היה לוחם בסיירת גבעתי + מישהו בכספ שזיהה אותו ועוד הצליח לאתר אותו ברמת הצוות, אחרי זה הוא נעלם לשבוע וקצת.לא חושב שהיה לוחם בגבעתי. כל התקופה שלו בצבא היה בכספ. אולי היה לוחם ונפל מלחימה בשלב מאוד מוקדם זה אפשרי. לדעתי היה בשלישות או אכא כי היה לו גישה למאגרים צבאיים. או שהיה לו קשרים או אפילו נכות שהכיר שם שנקשרו אליו. גם אפשרי.
יכול להיות שנראה טוב, אבל רק מראה לא יעזור לך אם אתה לא יודע לקדם דברים. צריך יכולת מינימלית. התנהגות לא מושכת גם תוריד לבחורה די מהר.
יכול להיות היה סתם טרול והיה מדבר אחרת עם בנות. אני גם כל פעם מגיב אחרת באתר שאני מטריל.
אבל אני יודע שהיה שולח לנכות כספ דיקפיק בשרתים ואיומים באונס.
עם אווה לא חושב שהיה משהו כי באה והלכה מהר בתקופה שפרידריך היה בבית ספר.
אבל ממה שראיתי עם הנכות כאן זה לא כזה קשה להשיג משהו. זה זונות צומי, חולות נפש ונשים עם דימוי עצמי נמוך. כל אחת סיפור אחר
זה שהוא היה לוחם בגבעתי זה היה וודאי, הדליפו תמונה מהמערכות של צה"ל עם כל הפרטים שלו, כולל זה שהוא היה לוחם בסיירת גבעתי + מישהו בכספ שזיהה אותו ועוד הצליח לאתר אותו ברמת הצוות, אחרי זה הוא נעלם לשבוע וקצת.
את אלמוג הוא זיין בוודאות כי היא הודתה בזה
גם .666 הודתה בזה והתבכיינה שהיא זונה ושהוא היה rough איתה
אווה אני לא שולל כי הוא היה נעול עליה תקופה, הפיץ סרטוני סקס שלה ואיים שיעשה לה hate fuck.
כל דבר אחר בחזקת חארטה לדעתי, אבל מה שרשמתי כאן זה 99% אמיתי.