Baboon טירון חבר צוות מנהל ראשי מנהל אוק׳ 11, 2024 345 92 1 Zuzin 680 אתמול ב-19:07 #21 איש כתב: רצתה גם שאשדך לה את אח שלי הגדול עד היום היא בקשר עם אמא שלי למרות שנתקנו קשר לחץ להרחבה... ואותי היא דחתה הכלבה. גם ככה היא נראתה לי נורמי ריק. אמרתי להורים שלי זה לא מספיק יפה ולבנה אסור שתהיה מעולם התעשייה. בלי סתומות יענו סימוני אימוג׳י: איש
איש כתב: רצתה גם שאשדך לה את אח שלי הגדול עד היום היא בקשר עם אמא שלי למרות שנתקנו קשר לחץ להרחבה... ואותי היא דחתה הכלבה. גם ככה היא נראתה לי נורמי ריק. אמרתי להורים שלי זה לא מספיק יפה ולבנה אסור שתהיה מעולם התעשייה. בלי סתומות יענו
איש טירון משתמשי כבוד ספט׳ 6, 2026 1,246 131 1 Zuzin 1,562 אתמול ב-19:10 #22 Baboon כתב: ואותי היא דחתה הכלבה. גם ככה היא נראתה לי נורמי ריק. אמרתי להורים שלי זה לא מספיק יפה ולבנה אסור שתהיה מעולם התעשייה. בלי סתומות יענו לחץ להרחבה... וואלה שולה מעבולה
Baboon כתב: ואותי היא דחתה הכלבה. גם ככה היא נראתה לי נורמי ריק. אמרתי להורים שלי זה לא מספיק יפה ולבנה אסור שתהיה מעולם התעשייה. בלי סתומות יענו לחץ להרחבה... וואלה שולה מעבולה
Baboon טירון חבר צוות מנהל ראשי מנהל אוק׳ 11, 2024 345 92 1 Zuzin 680 אתמול ב-19:24 #23 איש כתב: וואלה שולה מעבולה לחץ להרחבה... אתה יכול לקנות עכשיו סטים גיפטקארד בחנות של 20 שקל עם ה1000 זוזין שלך סימוני אימוג׳י: איש
איש כתב: וואלה שולה מעבולה לחץ להרחבה... אתה יכול לקנות עכשיו סטים גיפטקארד בחנות של 20 שקל עם ה1000 זוזין שלך