• עברנו לשרת ייעודי עוד יותר יקר ממה שהיה עם מהירות אינטרנט גבוהה.

דיון חשבתי ליצור ערך באיןציקלופדיה כדי לקדם את האתר

עמבהלה

טירון
ספט׳ 5, 2026
642
197
1
ואם לא יקדם אז לפחות יהיה מצחיק

"דארקטוקו הינו אתר פורומים ישראלי שעלה לאוויר בספטמבר 2026, האתר נוצר על ידי ג'ו חורחה פלוידיטו, פליט מקסיקני שחצה באופן לא חוקי את גבול מקסיקו-ארה"ב בשנת 2005 ועשה עלייה לישראל בשנת 2008 יחד עם אפרו אמריקאים שלאחר מכן נטמעו בקהילות העבריים בדימונה.
ג'ו התחיל ללמוד עברית במרכז קליטה בנס ציונה ב2008, בשנת 2010 התחיל ג'ו לעבוד כמתרגם בערוץ ויוה פלוס אך פוטר לאחר כשנה כשמעסיקיו גילו שהוא נהג להכניס מילים כגון "עמבה" ו"קניה" ללא קשר לתרגומיו."
תוסיפו תוספות חברים תעמיסו תוספות וצ'יפס בוא נראה אם זה יתן לי לפתוח ערך
@הגוש @איש @מיאומי @ManOfSpam

• חחח
  • אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam ו-איש
אחלה רעיון מאמי אבל הרסו תאתר הזה, איזה שניים שם השתלטו ונותנים באן אוטומטי כשאתה מנסה להירשם. חוויתי על בשרי לפני כמה שנים

• עצוב
סימוני אימוג׳י: עמבהלה
אחלה רעיון מאמי אבל הרסו תאתר הזה, איזה שניים שם השתלטו ונותנים באן אוטומטי כשאתה מנסה להירשם. חוויתי על בשרי לפני כמה שנים
ערכתי שם ערך לפני איזה חודש אבל רואים שיש שם איזה הזוי שהשתלט ופותח שם מלא ערכים מוזרים על שירים שהוא יוצר עם בינה מלאכותית

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam
ערכתי שם ערך לפני איזה חודש אבל רואים שיש שם איזה הזוי שהשתלט ופותח שם מלא ערכים מוזרים על שירים שהוא יוצר עם בינה מלאכותית
מגניב שהצלחת לי זה כבר לא הולך
מילא פותח את הערכים המוזרים האלה הוא מחליף גם דברים מצחיקים מפעם בחרא הזה, עוד אתר sellout

• אהבתי
מגניב שהצלחת לי זה כבר לא הולך
מילא פותח את הערכים המוזרים האלה הוא מחליף גם דברים מצחיקים מפעם בחרא הזה, עוד אתר sellout
לא נראה לי סלאאוט, נראה לי שהקהילה פשוט מתה וכמה ילדים קטנים בעיקר הגיעו לשם לחדש פעילות. תראה את הערך הזה נגיד, הרסו אותו :(

• אהבתי
לא נראה לי סלאאוט, נראה לי שהקהילה פשוט מתה וכמה ילדים קטנים בעיקר הגיעו לשם לחדש פעילות. תראה את הערך הזה נגיד, הרסו אותו :(
מקבל too many requests מאתר שלא ניגשתי אליו איזה שלוש שנים במינימום, מעניין על איזה שרת משומש הם רצים
בכל מקרה טוב שיש את ההיסטוריה שם כדי לראות גרסאות ישנות, זה רלוונטי אבל רק לערכים שלא מחקו לגמרי. לצערי מחקו יותר מדי. החליפו שטויות מצחיקות מאיזה 2008 בכל מיני שיט פוליטי פרווה, לא יודע מה הפאנצ'ליין שם

• אהבתי
מקבל too many requests מאתר שלא ניגשתי אליו איזה שלוש שנים במינימום, מעניין על איזה שרת משומש הם רצים
בכל מקרה טוב שיש את ההיסטוריה שם כדי לראות גרסאות ישנות, זה רלוונטי אבל רק לערכים שלא מחקו לגמרי. לצערי מחקו יותר מדי. החליפו שטויות מצחיקות מאיזה 2008 בכל מיני שיט פוליטי פרווה, לא יודע מה הפאנצ'ליין שם
אין פאנצ'ליין, תעמולה פוליטית + ילדים קטנים שמהדהדים תעמולה פוליטית כי זה מביא ריאקציות. דור הרייג'בייט.

• אהבתי