• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון גניחות או יללות? איך הגיעו לאיך צריך לתקוע בשופר ואיזה קולות אימה צריך להשמיע

blackarch

טירון
ספט׳ 7, 2026
157
30
1
Zuzin
240

חחחחח נראה מצחיק אבל מאוד מעניין. לא ידעתי שזה קולות של בכי וסבל. מעניין מה יואל יגיד על זה. גרם לי לחשוב שהיהדות דת שמעודדת סבל וסדיזם. אני בכלל חושב שהיהדות צריכה להתקדם ולהפוך את ראש השנה ויום כיפור לימים של גור עם תמונות של גופות וקולות אימה מסרטי אימה וצרחות שיגרמו לאנשים לחשוב על העינויים בגיהינום. יותר אפקטיבי מקולות מהשופר. אנסה ליצור קשר עם רבנים להציע להם את זה. יעזור יותר לשלוט בנהוראים שמשתוללים ברחוב ולחזק את השליטה של הרבנים בדתיים.

שמע פחד אימים הדת הזאת

יש להם ספר שלם של עינויים על כף הקלע

אני אוהב את הסיפורים האלה חחחחח זה מפחיד רק ארמנואידים שיותר קל לשלוט בהם. אבל בכלל זה נראה דת של פסיכית מהצד. לא ראיתי התעסקות ברמה הזאת בנצרות או באסלאם כלפי מי ששומר את הדת. ביהדות אלוהים הוא פסיכופת חולה נפש סדיסט שרק מחפש איפה טעית כדי להתעלל בך. יש מצב שהרבנים הארמנואידים בעיראק סבלו עינויים מהאשורים או האיראנים ובגלל שהיו מפגרים שכלית השליכו את זה על אלוהים. בימי הביניים הרבנים שהיו יותר חכמים מהעכברושים שורצי הביוב העאשוראעיים מעיראק הכפיפו את התורה לפילוסופיה היוונית.

אבל בגללם אני מתאר את אלוהים כדמות של איזה שטן או דרקולה שמתעלל באנשים וצוחק. מה שמעניין שלגויים אין את כל העינויים האלה. נראה שאלוהים היהודי חרמן רק על יהודים ועם הגויים יושב בגן עדן ורואה איתם את העינויים וצוחק על היהודים הטיפשים 🤣🤣

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: Baboon
אני אוהב את הסיפורים האלה חחחחח זה מפחיד רק ארמנואידים שיותר קל לשלוט בהם. אבל בכלל זה נראה דת של פסיכית מהצד. לא ראיתי התעסקות ברמה הזאת בנצרות או באסלאם כלפי מי ששומר את הדת. ביהדות אלוהים הוא פסיכופת חולה נפש סדיסט שרק מחפש איפה טעית כדי להתעלל בך. יש מצב שהרבנים הארמנואידים בעיראק סבלו עינויים מהאשורים או האיראנים ובגלל שהיו מפגרים שכלית השליכו את זה על אלוהים. בימי הביניים הרבנים שהיו יותר חכמים מהעכברושים שורצי הביוב העאשוראעיים מעיראק הכפיפו את התורה לפילוסופיה היוונית.

אבל בגללם אני מתאר את אלוהים כדמות של איזה שטן או דרקולה שמתעלל באנשים וצוחק. מה שמעניין שלגויים אין את כל העינויים האלה. נראה שאלוהים היהודי חרמן רק על יהודים ועם הגויים יושב בגן עדן ורואה איתם את העינויים וצוחק על היהודים הטיפשים 🤣🤣
תראה יש לך בנצרות גם עינויים

אבל, אבל לא באותה צורה

ביהדות ממש מפרטים והולכים רחוק עם כמה שמענים אנשים